Uși rapide sau cum vă propune Smilo Holding să economisiți

Advertorial
Luni, 31 Octombrie 2022, ora 18:02
4856 citiri
Uși rapide sau cum vă propune Smilo Holding să economisiți
FOTO: smilo.ro

Contextul actual înseamnă multă presiune și temeri despre facturile lunare. Despre cum să mai limităm din consumul de resurse nu este prima dată când auzim, dar în ultima vreme este o teamă tot mai accentuată. Povestea este similară atât în cazul consumatorului casnic, dar și în sectorul industrial.

Evident că orice investiție făcută este cântărită astfel încât să merite și să se alinieze cu aceste principii. Cum să economisiți energie electrică, având în același timp un climat interior optim? Pentru asta Smilo Holding este un răspuns potrivit. Vorbim despre producător de usi industriale cu ridicare rapida sau uși rapide cum li se mai spune. Tot în portofoliul acestui producător sunt disponibile și uși de garaj, uși rezistente la foc, practic căi de acces potrivite pentru spații comerciale sau personale.

Uși rapide pentru îmbunătățirea climatului și pentru a economisi energie electrică

Ușile industriale din PVC cu ridicare rapidă sunt unele dintre cele mai practice alegeri. Acestea pot fi montate atât la interior, în funcție de preferințe și de necesități, cât și la exterior. Presupun ușa de tip rulou, ce se închide ca o perdea, prin rulare pe ax situat în partea superioară. Asta înseamnă că veți economisi de asemenea spațiu, nu mai sunteți condiționați de zona de deschidere a unei uși clasice.

Ideale pentru spații comerciale și industriale, ușile cu ridicare rapidă vin la pachet cu un design simplu și practic. Presupun de asemenea diverse alte avantaje:

  • Constituie o barieră împotriva frigului și nu numai. Mențin foarte bine climatul optim în interior, reducând la maxim circulația necontrolată a aerului cu exteriorul.
  • Izolează zona, evitând ca praful, umiditatea de la exterior să pătrundă și în interior.
  • Izolează nu doar termic, ci și fonic. Se reduce considerabil nivelul de zgomot pe care îl simțiți în interior.

Recomandări

Astfel de uși din PVC pot fi montate atât la zone spre exterior, cât și în zone de trecere, tranziție dintre spații, dar în interior. După caz, sunt recomandate pentru cei care au nevoie de acces rapid și ușor, în spații precum:

  • Congelatoare, camere frigorifice.
  • Depozite, hale, magazii.
  • Zone de producție.
  • Spații logistice.

Smilo Holding - de la alegere la montaj și întreținerea ușilor rapide

Ușile rapide sunt preferate pentru raportul lor optim de calitate și preț, pentru că sunt rezistente la factorii de mediu și sunt proiectate pentru spații unde există trafic intens. Merită de subliniat de asemenea și alte caracteristici ale acestora: creează mediu și ambient optim și sigur pentru cei care lucrează în astfel de spații și pot avea sisteme electronice de siguranță integrate.

Smilo Holding comercializează, montează și pe termen lung asigură servicii de întreținere pentru toate gama de usi rapide industriale din PVC. Aceleași servicii le veți avea și în cazul în care comandați ușile rapide spirală, cele secționale sau cele specifice industriei alimentare, din inox realizate.

În funcție de preferințe, conform unui domeniu anume de activitate, puteți comanda de la Smilo Holding ușile rapide cu deschidere cu consola cu șnur, cu radar, buclă de inducție sau receptor cu telecomandă radio.

Pentru detalii și comenzi descoperiți detalii în pagina oficială, smilo.ro.

Contact:

sales@smilo.ro

Calea Baciului, Cluj-Napoca

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
#usi, #constructii, #usi rapide , #stiri afaceri