USR sesizează CCR pe legea coaliției de guvernare care ar amenința dreptul de proprietate al românilor: „Peste noapte pot rămâne fără terenul de drept”
USR / stiri USR
USR a anunțat joi, 21 aprilie, că a depus o sesizare la Curtea Constituţională cu privire la legea PSD-PNL-UDMR care, sub pretextul facilitării implementării Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară, ar lua „în derâdere dreptul de proprietate al românilor”. Formațiunea explică că dacă legea intră în vigoare, ...
USR cere explicații miniștrilor de Interne și al Justiției după fuga Elenei Udrea: ”Iohannis a avut dreptate când ne-a vorbit de un stat eşuat”
Joi, 07 Aprilie 2022, ora 19:40 - USR cere explicații miniștrilor de Interne și al Justiției după fuga Elenei Udrea: ”Iohannis a avut dreptate când ne-a vorbit de un stat eşuat”
USR / stiri USR
USR a reacționat joi, 7 aprilie, după plecarea din țară a Elenei Udrea, în contextul în care, cu doar câteva ore mai târziu, a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu...
Curtea de la Veneția a criticat proiectul de desființare a SIIJ promulgat de Iohannis. USR: ”Lupta anticorupţie a fost amputată de la cel mai înalt nivel al statului”
Luni, 21 Martie 2022, ora 19:31 - Curtea de la Veneția a criticat proiectul de desființare a SIIJ promulgat de Iohannis. USR: ”Lupta anticorupţie a fost amputată de la cel mai înalt nivel al statului”
USR / stiri USR
Comisia de la Veneția a dat dreptate USR în ceea ce privește legea de desființare a SIIJ, a anunțat luni, 21 martie, partidul. În acest context, fostul ministru al Justiției Stelian Ion îi...
USR a depus moțiune simplă împotriva ministrului Justiției Cătălin Predoiu
Marti, 08 Martie 2022, ora 10:58 - USR a depus moțiune simplă împotriva ministrului Justiției Cătălin Predoiu
USR / stiri USR
USR a depus marţi, 8 martie, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu. Anunţul a fost făcut de deputatul USR, Stelian Ion....
USR a atacat la CCR legea care prevede desființarea SIIJ: ”Proiectul perfid al coaliției înfiinţează un alt mecanism mai diabolic”
Miercuri, 02 Martie 2022, ora 17:49 - USR a atacat la CCR legea care prevede desființarea SIIJ: ”Proiectul perfid al coaliției înfiinţează un alt mecanism mai diabolic”
USR / stiri USR
USR a depus miercuri, 2 martie, o sesizare la Curtea Constituţională în privinţa proiectului care prevede desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ)....

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru USR, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Uniunea Sarbilor din Romania USR
Uniunea Sarbilor din Romania USR
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu USR, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.