Alegeri la USR Bucuresti: 7 candidati pentru conducerea filialei

Joi, 05 Decembrie 2019, ora 08:35
5549 citiri
Alegeri la USR Bucuresti: 7 candidati pentru conducerea filialei

USR Bucuresti isi va alege, la sfarsitul acestei saptamani, noul lider, urmand ca apoi sa fie decisi si candidatii pentru Capitala la alegerile locale. La acest moment USR Bucuresti este condusa interimar de Dumitru Dobrev, al carui mandat expira pe 7 decembrie.

Astfel, 7 candidati au intrat in cursa pentru conducerea filialei.

Votul va avea loc la finalul saptamanii, pe parcursul a trei zile, la sediul USR din Capitala. Va fi un vot fizic, nu electronic.

Claudiu Nasui, unul dintre cei 7 candidati, le prezinta membrilor USR Bucuresti optiunile si ii invita la vot:

"Bogdan Stroe, consilier general si actualul presedinte al filialei USR Sector 3. Bogdan e IT-ist si un om vizibil implicat in toate treburile partidului.

Cristian Seidler, deputat si actual vicepresedinte USR. Alaturi de Cristi, am combatut in ultimii 3 ani PSD-ul. Eu pe partea economica, el pe partea de munca. Avem opinii foarte similare in ceea ce priveste piata muncii si birocratia infioratoare din ea. Am lucrat foarte bine cu el in Parlament, sunt sigur ca vom face echipa buna in continuare.

Cosmin Smighelschi, consilier general. Cosmin este intreprinzator care a lucrat numai in mediul privat. Am tot respectul pentru oamenii care au lucrat in privat, care au muncit onest si nu cu afaceri cu statul. Din toata interactiunea pe care am avut-o cu Cosmin, mi-am dat seama ca este un om cu un potential de munca enorm.

Mihnea Dobre, membru in Biroul local al filialei USR Sector 4. De profesie este IT-ist si se implica mult in lumea non-profit. Pe Mihnea l-am cunoscut la o dezbatere cu membrii USR Sector 4. Este unul dintre membrii activi si implicati ai filialei sale care ar veni cu un suflu nou in USR.

Antonio Andrusceac, consilier local la Sectorul 4. Antonio este si el intreprinzator in mediul privat. Cu Antonio discutam la inceputul anului 2017 despre o noua lege a asistentei sociale bazata pe vouchere. Este o idee de-a lui pe care o sustin. Statul ar putea acorda vouchere pentru servicii sociale celor nevoiasi, iar ei si-ar alege furnizorul de servicii pe care il considera cel mai potrivit.

Marian Bumbar, consilier general si membru al Biroului municipal. Marian este, de asemenea, intreprinzator si are legaturi stranse cu multe firme japoneze de la care vad ca importa multe bune practici si in Romania. Marian a muncit si munceste mult pentru USR, iar eu il apreciez nu numai, dar si pentru asta.

Claudiu Nasui, deputat. Am lansat un manifest in 10 puncte despre prioritatile mele nu doar pentru filiala USR Bucuresti, ci pentru Romania. Reformele pe care trebuie sa le faca Romania sunt mai importante decat orice partid. Romania va iesi din saracie si va deveni un model de dezvoltare doar daca ne eliberam de toate poverile administrative si fiscale pe care trebuie romanii sa le duca daca vor sa intreprinda sau sa munceasca in Romania.

Aici puteti vedea manifestul si candidatii la Biroul municipal care au aderat la el".

A.S.

Citeste si:
Ludovic Orban: „Eu nu pot să cred că preşedintele României a pus mâna pe telefon să-l sune pe un preşedinte de filială să-i spună «sprijină-l pe Cîţu»"
Ludovic Orban: „Eu nu pot să cred că preşedintele României a pus mâna pe telefon să-l sune pe un preşedinte de filială să-i spună «sprijină-l pe Cîţu»"
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că unii preşedinţi liberali de filiale judeţene transmit mesajul că preşedintele României îl sprijină la alegerile interne ale PNL din...
Care sunt riscurile ca desfașurarea congresului PNL să aibă loc în scenariul roșu COVID-19. „Bucureștiul are rată de dublare la aproximativ 10 zile”
Care sunt riscurile ca desfașurarea congresului PNL să aibă loc în scenariul roșu COVID-19. „Bucureștiul are rată de dublare la aproximativ 10 zile”
Mai sunt doar câteva zile până la congresul PNL, de sâmbătă 25 septembrie, când va fi ales liderul partidului aflat la guvernare dintre Florin Cîțu, premierul României și Ludovic Orban,...
Sursa: Ziare.com