Dupa clipul controversat, Ariel Chis (USR) se retrage din cursa pentru Consiliul Capitalei

Vineri, 06 Martie 2020, ora 17:08
9183 citiri
Dupa clipul controversat, Ariel Chis (USR) se retrage din cursa pentru Consiliul Capitalei
Foto: Arhiva Facebook/ Ariel Chis

Ariel Chis, numarul doi pe lista de candidati USR pentru Consiliul General al Capitalei, a anuntat ca se retrage din cursa, dupa ce in spatiul public a aparut un clip video cu el facut in urma cu cativa ani.

Clipul a devenit viral si a fost atribuit de o parte a presei campaniei de acum pentru CGMB.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Ariel Chis a anuntat ca se retrage de pe lista USR.

"Dupa mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis sa ma retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodata a fost sa aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului caruia i-am dedicat ultimii ani de viata, zi de zi, noapte de noapte", a scris Chis pe reteaua sociala.

El a precizat ca va ramane alaturi de USR, "pentru ca acest partid reprezinta pentru mine o speranta, o speranta ca vom putea ajunge sa avem o clasa politica integra si bine intentionata, care sa lupte pentru toata lumea, nu doar pentru unii".

"Stiu ca acest partid poate realiza asta, am vazut ce principii ne ghideaza si cum suntem diferiti de orice altceva a existat pana acum. Am niste colegi extraordinari pe care intotdeauna ii voi recomanda si ii voi sustine.

In incheiere, vreau sa le multumesc public din suflet tuturor celor 372 de colegi care m-au votat pentru un loc pe lista USR la Consiliul General unde am obtinut locul 2. Vreau sa multumesc si zecilor de prieteni care mi-au scris ca le pare rau ca sunt linsat mediatic si m-au incurajat sa raman puternic si sa nu pun la suflet.

De asemenea, nu uitati, Romania a fost facuta de oameni care nu au stat deoparte. Acesta este sloganul USR din 2016 pentru care am intrat in viata politica. Voi continua", se mai arata in postarea din mediul online.

Foto: captura video Facebook/ Ariel Chis

Un clip realizat de Ariel Chis, numarul doi pe lista de candidati USR pentru Consiliul General al Capitalei, in urma cu cativa ani si postat pe un grup intern de glume al formatiunii, a devenit viral si atribuit de o parte a presei campaniei de acum pentru CGMB.

In urma viralizarii clipului, mai multi membri USR au semnalat ca nu este vorba despre un clip de campanie, asa cum a fost atribuit de unii jurnalisti, ci de un clip realizat pentru amuzamentul colegilor in timpul campaniei de strangere de semnaturi pentru initiativa "Fara Penali in Functii Publice".

Iata aici detalii - Un clip al unui candidat USR, facut in gluma pentru colegi, este atribuit campaniei pentru Consiliul Capitalei (Video)

Iata lista candidatilor USR pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ariel Chis retras cursa CGMB, #Ariel Chis clip controversat, #CGMB USR Ariel Chis , #stiri USR