USR îl acuză pe ministrul Transporturilor pentru aglomerația de pe Aeroportul Otopeni: ”Cine va răspunde dacă un călător se infectează?”

Vineri, 17 Decembrie 2021, ora 18:03
2677 citiri
USR îl acuză pe ministrul Transporturilor pentru aglomerația de pe Aeroportul Otopeni: ”Cine va răspunde dacă un călător se infectează?”
Sute de persoane s-au înghesuit la intrarea în ţară pentru a realiza formalităţile impuse de pandemie FOTO captură Facebook Răzvan Pascu

Senatorul USR Marius Bodea și-a exprimat vineri, 17 decembrie, revolta față de situația de pe Aeroportul Otopeni, unde pasagerii care intră în ţară stau blocaţi pe holuri. Acesta îl întreabă pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, cine își va asuma responsabilitatea dacă vreunul dintre aceștia se va infecta cu Sars-Cov-2.

”Domnule Sorin Grindeanu, vă plac aceste imagini? Sunteţi mândru de bătaia de joc la adresa acestor călători? Şi dacă vreunul dintre ei se infectează, cine va răspunde pentru zădărnicirea combaterii bolilor? Când organizarea e proastă, oameni nevinovaţi au de suferit. Când nepriceperea e mare, oamenii de bună-credinţă află că respectarea regulilor nu îi scapă de bătaia de joc a reprezentanţilor statului român. Şi asta încă de la intrarea în ţară”, a scris senatorul pe Facebook.

El precizează că într-o perioadă în care Europa se pregăteşte pentru valul cinci al pandemiei de coronavirus, la Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă”, călătorii ”sunt blocaţi, unul într-altul, pe holuri”.

”Deşi sunt vaccinaţi sau au test PCR negativ, cozile sunt uriaşe şi toată lumea e obosită de obstacolele inutile care li se pun. Toate înjurăturile le încasează medicii de la DSP, deşi aceştia nu au nici o vină. Ei doar execută măsuri luate din pix printr-un birou guvernamental şi sunt victime, la rândul lor, a proastei organizări de la aeroport. Un aeroport pe care, când îi convine, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu uită că îl are în administrare. În schimb, nu a uitat să populeze cât mai rapid Consiliului de Admnisitraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti cu pesedişti”, a mai scris Bodea.

Totodată, parlamentarul USR îi aminteşte ministrului Grindeanu că e uşor să te lauzi cu kilometrii de autostradă construiţi de alţii, dar că ”e mai greu să construieşti tu ceva”.

Consultantul turistic Răzvan Pascu a postat, vineri, pe Facebook imagini din terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, unde sute de persoane se înghesuie, la intrarea în ţară pentru a realiza formalităţile impuse de pandemia de COVID-19. Acesta critică dur autorităţile pentru că iau măsuri din birou, fără a le trece prin filtrul raţiunii.

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Ministrul Transporturilor anunță o premieră după Revoluție: ”Am terminat deja toți banii”
Ministrul Transporturilor anunță o premieră după Revoluție: ”Am terminat deja toți banii”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că banii alocați instituției din fonduri europene, în exerciţiul bugetar care se termină la finalul acestui an, s-au...
#aglomeratie aeroport, #aglomeratie pandemie, #Aeroportul Otopeni, #USR, #Marius Bodea, #Sorin Grindeanu, #Ministrul Transporturilor , #stiri USR