USR voteaza Guvernul Citu, iar votul va fi la vedere

Joi, 12 Martie 2020, ora 11:40
2300 citiri
USR voteaza Guvernul Citu, iar votul va fi la vedere
Foto: Facebook/Uniunea Salvati Romania - USR

Uniunea Salvati Romania a decis ca voteaza, joi, investirea Cabinetului Citu, iar votul va fi la vedere. USR arata ca decizia este motivata de "nevoia de a pune la dispozitia Guvernului toate atributiile necesare pentru gestionarea crizei provocata de noul coronavirus".

"Uniunea Salvati Romania face apel la toti deputatii si senatorii sa fie prezenti azi in plenul Parlamentului si sa voteze pentru instalarea unui guvern cu puteri depline. Suntem la inceputul unei crize de sanatate publica si este esential ca ea sa nu fie dublata si de o criza politica inutila si paguboasa", a transmis, joi, USR.

Formatiunea considera ca "cel mai de pret bun pe care il avem in acest moment este increderea oamenilor in institutiile statului".

"Absenta unui guvern, si chiar a unui Parlament cu puteri depline, daca scenariul provocarii anticipatelor ramane activ, risca sa submineze aceasta incredere, iar efectele nu pot fi calculate in acest moment.

Astazi, in plenul Parlamentului, clasa politica poate face diferenta dintre responsabilitate si iresponsabilitate. Vrem sa credem ca deputatii si senatorii Romaniei stiu ce e important pentru oamenii care i-au trimis acolo", a mai transmis USR.

Parlamentarii formatiunii vor vota pentru investirea Guvernului Citu, iar votul va fi la vedere.

Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru investirea Guvernului Citu este programata la ora 16:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR a stabilit candidații pentru alegerile europarlamentare. Cine sunt capii de listă
UDMR a stabilit candidații pentru alegerile europarlamentare. Cine sunt capii de listă
Consiliul Permanent al UDMR a stabilit, vineri, candidaţii formaţiunii pentru alegerile europarlamentare. Pe primele trei locuri, considerate eligibile, se află actualii europarlamentari ai...
AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat vineri, 1 martie, campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile europarlamentare de pe 9 iunie, atât la nivel...
#USR vot Guvern Citu, #vot Guvern Citu Parlament , #stiri USR