Ana Ciceala, consilierul care "a invins-o pe Firea in instanta", este candidatul USR la Primaria Sectorului3

Sambata, 21 Septembrie 2019, ora 18:50
9913 citiri
Ana Ciceala, consilierul care "a invins-o pe Firea in instanta", este candidatul USR la Primaria Sectorului3

Ana Ciceala, consilierul municipal "care a invins-o pe Firea in instanta", a fost votata sambata de membrii USR Sector 3 drept candidat al partidului pentru Primaria Sectorului 3 la alegerile locale de anul viitor.

Votul a fost secret si s-a dat in cadrul Adunarii Generale.

"Ana Ciceala, consilierul municipal care a invins-o pe Firea in instanta, este candidatul nostru cu care mergem la victorie!", anunta USR Sector 3 intr-o postare pe Facebook.

La randul sau, Ana Ciceala le-a multumit colegilor si contracandidatului sau, exprimandu-si convingerea ca echipa USR Sector 3 va castiga alegerile locale de anul viitor.

"Le multumesc cu incredere si speranta pentru votul dat astazi colegilor de la USR Sector 3! Stiu ca aceasta incredere in mine ma obliga la darzenie, colaborare, curaj si perseverenta! Sunt mandra si fericita sa fiu colega voastra! Sunteti cei mai frumosi oameni! Multumesc, Cosmin Radu Aldea pentru competitia profesionista, competenta si deschisa!!

IMPREUNA, ca o echipa puternica, hotarata si creativa, la anul, castigam Primaria Sectorului 3! Apoi, tot impreuna, vom schimba administratia si vom face din cartierele noastre ACASA!", a scris pe Facebook Ana Ciceala.

Campania interna s-a derulat intre 11 august si 21 septembrie, iar in competitie s-au inscris Ana Ciceala si Cosmin Aldea. In acest interval au avut loc "3 dezbateri interne intre cei doi candidati pe temele: Administratie Publica / Social / Sanatate / Transport / Urbanism / Economic / Utilitati / Mediu / Cultura / Educatie", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Sambata a avut loc dezbaterea finala, iar dupa doua ore s-a dat votul secret.

"Ana Ciceala este membru fondator USB, respectiv USR, si unul dintre cei mai activi reprezentanti USR in Bucuresti. Cu o cariera de peste zece ani in mediul privat, Ana este in prezent consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, unde s-a remarcat prin luarile de pozitie impotriva administratiei Firea. Cea mai mare reusita a ei este victoria in instanta impotriva Gabrielei Firea, mai precis hotararea prin care Curtea de Apel Bucuresti a constatat ca toate companiile municipale au fost infiintate cu incalcarea legii", arata sursa citata.

Afla mai multe despre candidatul USR la Primaria Sector3:

Licentiat in sociologie si implicat civic inca din anii 90, Cosmin Aldea este membru USR Sector 3 din 2017, iar din 2019 este coordonatorul Departamentului Politic din USR Sector 3.

Cei doi candidati si-au prezentat sambata "proiectele si solutiile pe care la au pentru Sectorul 3, in toate marile domenii de interes edilitar, de la scoli si gradinite, la spatii verzi si locuri de parcare, de la salubritate la functionarea administratiei si de la asistenta sociala la siguranta publica". La dezbaterea finala au fost prezenti, in calitate de invitati, Cristian Seidler, deputat USR de Bucuresti, si Andrei Caramitru, membru USR in comisia pentru realizarea programul de guvernare al Aliantei USR PLUS.

USR nu si-a desemnat deocamdata candidatul la Primaria Capitalei, existand o dezbatere aprinsa in legatura cu sustinerea lui Nicusor Dan, fondator al partidului, dar in prezent deputat independent de Bucuresti.

Citeste si:
Ce efecte are pentru PNL scandalul plagiatului tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă
Ce efecte are pentru PNL scandalul plagiatului tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă
Informația cum că premierul Nicolae Ciucă și-ar fi plagiat teza de doctorat a provocat numeroase reacții pe scena politică, în special în tabăra liberalilor care par că s-au împărțit...
Cum își face AUR imagine grație bâlbelor guvernului: ”Sunt jumătăți de adevăr pentru a livra electoratului victorii”
Cum își face AUR imagine grație bâlbelor guvernului: ”Sunt jumătăți de adevăr pentru a livra electoratului victorii”
Alianța pentru Unirea Românilor s-a poziționat constant împotriva guvernelor care s-au perindat la conducere în ultima perioada, iar cele mai agresive discursuri au vizat măsurile impuse în...