Echipa din Liga 1 care și-a premiat jucătorii după o înfrângere. Care e motivul

Marti, 03 Mai 2022, ora 10:34
1968 citiri
Echipa din Liga 1 care și-a premiat jucătorii după o înfrângere. Care e motivul
UTA și-a premiat jucătorii după o înfrângere

Clubul de fotbal UTA Arad a anunţat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, că îşi premiază jucătorii cu sumele aferente unui egal după înfrângerea cu FCU Craiova 1948, considerând că rezultatul final a fost viciat de arbitraj.

"În urma evenimentelor petrecute în etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, la meciul echipei noastre contra celor de la U Craiova 1948, conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câştigarea unui punct. Prin această decizie considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat şi, totodată, facem o invitaţie la moralitate şi integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie. Susţinem cu toţii ideea unui fotbal mai bun, mai competent şi cu decizii în folosul lui şi nu împotriva lui", se menţionează pe site-ul citat.

În minutul 47 al partidei de luni, arbitrul central Sorin Costreie a acordat o lovitură liberă pentru o intervenţie neregulamentară a portarului formaţiei UTA, Dragoş Balauru, asupra mijlocaşului ofensiv al echipei FCU Craiova 1948, Juan Bauza. În urma loviturii libere, formaţia FCU Craiova 1948 a înscris unicul gol al întâlnirii prin Dominik Kovacic (minutul 50).

Atât la momentul intervenţiei neregulamentare din minutul 47, cât şi la finalul partidei, jucătorii şi antrenorii formaţiei UTA au criticat decizia centralului Costreie susţinând că Juan Bauza a fost cel care l-a faultat pe portarul Dragoş Balauru, lucru care se poate vedea în mod evident pe reluările TV.

Echipa de fotbal FCU Craiova 1948 a învins formaţia UTA cu scorul de 1-0, duminică, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a play-out-ului Ligii I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#UTA, #jucatori, #premiu, #liga 1 , #stiri fotbal