Mihai Stoica, un car de nervi după arbitrajul de la UTA - FCSB: "Așa ceva nu am văzut"

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 07:30
2614 citiri
Mihai Stoica, un car de nervi după arbitrajul de la UTA - FCSB: "Așa ceva nu am văzut"
Marian Cojocaru a fost în centrul atenției la UTA - FCSB

Mihai Stoica a atact în termeni duri arbitrajul lui Marian Cojocaru, după UTA - FCSB 2-2 în Cupa României.

"Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Min 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc etc

P.P.S. Nu cumva să vă inducă în eroare penalty-ul în favoarea noastră. Arbitrul VAR l-a dat. Cojocaru se pare că nu remarcase că Miculescu fusese călcat. El văzuse aruncare de la margine. E adevărat că pentru noi", a scris managerul geenral al FCSB.

Formaţia FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii, trei pentru FCSB.

Bouhenna (83), Radunovic (90+1) și Popescu (90+4) au fost eliminați de la oaspeți.

UTA a egalat în minutul 96 prin Postolachi.

#UTA, #FCSB, #cupa romaniei, #marian cojocaru, #Mihai Stoica refuza Steaua , #FCSB