Nu există încărcătură prea grea

Advertorial
Luni, 04 Iulie 2022, ora 14:10
2676 citiri
Nu există încărcătură prea grea

Este bine știut faptul că, orice proiect de construcție are nevoie de utilaje robuste care să poată face față cu ușurință la cele mai grele sarcini și să se adapteze pe orice suprafață de teren. De la basculante cu tracțiune pe patru roți până la betoniere și pompe de beton, seria de vehicule pentru construcții Ford Trucks oferă o gamă largă de camioane de care orice constructor nu se poate lipsi.

Durabilitatea este ADN-ul gamei de utilaje de construcții Ford Trucks. Pentru că durabilitatea este tot ce contează atunci când vine vorba de manevre pe teren accidentat. Toate vehiculele de construcții din gama Ford au fost proiectate și testate pentru șantiere în condiții extreme. În timp ce șasiul robust și diversele game de osii facilitează abordarea celor mai grele sarcini, sistemul de suspensie face condusul pe orice tip de teren ușor și sigur.

În ciuda încărcăturii sau a terenului, această rezistență și robustețe rămân întotdeauna elementele definitorii ale gamei Ford. Gama de autobasculante Ford Trucks mută încărcătura chiar și pe cel mai dificil teren. Autobasculantele Ford au un motor puternic și o capacitate mare de încărcare.

Toate vehiculele din gama de basculante Ford Trucks combină economia de combustibil cu echipamentul standard solid. Cabina ergonomică reînnoită oferă un mediu de lucru confortabil pentru șofer. Oferind soluții diferite pentru fiecare sarcină, gama de vehicule pentru construcții Ford Trucks ușurează încărcătura datorită opțiunii de transmisie automată la preț redus, cu diferite moduri de utilizare pe drum și teren accidentat. Gama de construcții ușoare Ford Trucks este formată din vehicule robuste și economice care împlinesc nevoile diverselor lucrări.

Nu există încărcătură prea grea. Dezvoltat prin analiză computerizată cu tehnologie de ultimă oră, șasiul extrem de durabil al gamei Construction de la Ford Trucks a fost construit pentru a rezista pentru ani buni. Compatibil cu toate tipurile de ansambluri de suprastructură, nu există nicio sarcină prea grea pentru șasiul din oțel de 500 MPa și 10 mm.

Autobetonierele Ford Trucks pot transporta beton oriunde, fie autostradă sau șantier de construcții. Oferind o combinație a tuturor funcțiilor de care aveți nevoie, gama de autobetoniere a Ford Trucks ajunge pe șantiere cu un singur scop: să facă proiectul mult mai eficient. Combinația dintre un motor puternic cu o mare capacitatea de încărcare, capacitatea mixtă a gamei de betoniere Ford Trucks, se traduce într-o rentabilitate garantată.

Citeste si:
Ce s-a întâmplat cu Toby, câinele adus de Ludovic Orban la sediul PNL. „5 ani de zile a fost tratat cu omenie, asta până de curând”
Ce s-a întâmplat cu Toby, câinele adus de Ludovic Orban la sediul PNL. „5 ani de zile a fost tratat cu omenie, asta până de curând”
Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a scris pe Facebook despre câinele Toby, căruia susține că i-a găsit un adăpost la sediul PNL în urmă cu câțiva ani. Animalul ar fi primit acolo...
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Înscrisă în PSD încă de la 16 ani, deputata Oana Gianina Bulai a făcut slalom prin mai multe funcții obținute pe linie de partid, fie că au venit de la social-democrați, ori PDL, fiind...