Ce țepe mai iau românii în vacanță: "Făcând socoteala ne-am dat seama că am fost înșelați cu 50% mai mult decât prețul din meniu"

21 Iulie 2023 - Ce țepe mai iau românii în vacanță: "Făcând socoteala ne-am dat seama că am fost înșelați cu 50% mai mult decât prețul din meniu"

Românii așteaptă cu nerăbdare și planifică vacanțele din sezonul estival. Fie ca este vorba de concedii petrecute în România, Bulgaria sau Grecia, câteodată nu sunt lipsite de evenimente

Vacanta Bulgaria

Cât costă o vacanță de 7 zile pe litoralul bulgăresc la începutul sezonului estival. Prețul pentru 2 persoane

20 Iunie 2023 - Cât costă o vacanță de 7 zile pe litoralul bulgăresc la începutul sezonului estival. Prețul pentru 2 persoane

Prețurile de cazare în hotelurile de pe litoralul bulgăresc au crescut față de anul trecut.

Prețurile pe litoral în Bulgaria în 2023. Aplicația prin care turiștii pot rezerva online umbrelă sau șezlong

09 Mai 2023 - Prețurile pe litoral în Bulgaria în 2023. Aplicația prin care turiștii pot rezerva online umbrelă sau șezlong

Concesionarii plajelor din Bulgaria au anunțat prețurile pe care le pregătesc pentru sezonul estival 2023.

Explozia prețurilor pe litoralul românesc de 1 Mai. O vacanță în Vama Veche, de trei ori mai scumpă față de stațiuni populare din Grecia sau Bulgaria

11 Aprilie 2023 - Explozia prețurilor pe litoralul românesc de 1 Mai. O vacanță în Vama Veche, de trei ori mai scumpă față de stațiuni populare din Grecia sau Bulgaria

Vacanța de 1 mai reprezintă, în mod tradițional, și un start pentru sezonul estival. Mulți români aleg să meargă în zilele libere la mare.

Fetiță de 8 ani, internată la terapie intensivă după ce a băut suc într-un hotel din Nisipurile de Aur. Lichidul i-a ars esofagul

28 Februarie 2023 - Fetiță de 8 ani, internată la terapie intensivă după ce a băut suc într-un hotel din Nisipurile de Aur. Lichidul i-a ars esofagul

O fetiță de 8 ani a suferit arsuri interne după ce a băut suc de fructe îmbuteliat, într-un hotel din Nisipurile de Aur (Zlatni Piyasatsi), potrivit părinților ei care au semnalat situația

Românii care au ales Bansko pentru vacanța din februarie se vaită de aglomerație și de prețuri mari: ”Nu mai e așa ieftin, nici skipass și mai ales mâncarea!”

21 Februarie 2023 - Românii care au ales Bansko pentru vacanța din februarie se vaită de aglomerație și de prețuri mari: ”Nu mai e așa ieftin, nici skipass și mai ales mâncarea!”

Supărați din cauza prețurilor foarte mari la transportul pe cablu, cerut de administratorii domeniilor schiabile din zona Valea Prahovei și Brașov, românii au au ales în număr mare

Situația imposibilă în care a ajuns un român pentru o reducere la cazare: "Efectiv stau clandestin"

13 Februarie 2023 - Situația imposibilă în care a ajuns un român pentru o reducere la cazare: "Efectiv stau clandestin"

Vacanțele românilor nu sunt lipsite de peripeții nici în sezonul rece. Un român a relatat situația în care a ajuns după ce a făcut o rezervare prin booking pentru câteva zile petrecute în

Români cazați într-un hotel de cinci stele din Bulgaria, rămași fără mașina de 50.000 de euro și actele de identitate: „M-am uitat pe geam. Nu mai era mașina” VIDEO

07 Septembrie 2022 - Români cazați într-un hotel de cinci stele din Bulgaria, rămași fără mașina de 50.000 de euro și actele de identitate: „M-am uitat pe geam. Nu mai era mașina” VIDEO

Vacanță de coșmar pentru o familie de români cazată într-un hotel de cinci stele din Bulgaria. Doi bunici din București, care au vrut să petreacă împreună cu nepoata un sejur de trei zile

Turist român, impresii la superlativ despre Bulgaria: "În toamna asta am deja două rezervări. Sunt atâtea locuri superbe, veți rămâne cu gura căscată"

04 Septembrie 2022 - Turist român, impresii la superlativ despre Bulgaria: "În toamna asta am deja două rezervări. Sunt atâtea locuri superbe, veți rămâne cu gura căscată"

O parte dintre românii care și-au petrecut anul acesta vacanțele în Bulgaria s-au întors nemulțumiți, plângându-se de condițiile din hotel, mâncarea de proastă calitate sau lipsa

Turist român taxat cu 120 de euro în Bulgaria după ce s-a accidentat la degetul mic: "Fiți pregătiți cu banii"

04 Septembrie 2022 - Turist român taxat cu 120 de euro în Bulgaria după ce s-a accidentat la degetul mic: "Fiți pregătiți cu banii"

Cei mai mulți români își iau toate măsurile de precauție când pleacă în vacanță, totuși concediile rămân pline de neprevăzut.

Româncă, după prima vacanță în Bulgaria: "De banii ăștia am stat în Tenerife două săptămâni numai în vile cu piscină și vedere spre mare"

31 August 2022 - Româncă, după prima vacanță în Bulgaria: "De banii ăștia am stat în Tenerife două săptămâni numai în vile cu piscină și vedere spre mare"

O parte dintre românii care și-au petrecut vacanța în afara țării s-au întors nemulțumiți. Aceștia au vrut să evite litoralul românesc, dar au avut parte de condiții proaste de cazare

Vacanța de vis a unor români în Bulgaria: "Ne-am întors cu ceva bani. Peisaje spectaculoase, apă turcoaz"

31 August 2022 - Vacanța de vis a unor români în Bulgaria: "Ne-am întors cu ceva bani. Peisaje spectaculoase, apă turcoaz"

Unii dintre românii care au ales să petreacă vacanța pe litoralul din Bulgaria relatează despre condițiile de cazare, mâncare sau plaje.

Replica unei românce pentru nemulțumiții după vacanțe în Bulgaria: "Cei care se plâng nu știu să enumere 5 capitale europene"

30 August 2022 - Replica unei românce pentru nemulțumiții după vacanțe în Bulgaria: "Cei care se plâng nu știu să enumere 5 capitale europene"

Unii dintre românii care și-au petrecut vacanțele în Bulgaria sau Grecia au fost nemulțumiți.

Hotel de coșmar în Bulgaria: ”Umezeală și mucegai în baie, lenjeria are muci pe ea. Nu ne place absolut deloc”

29 August 2022 - Hotel de coșmar în Bulgaria: ”Umezeală și mucegai în baie, lenjeria are muci pe ea. Nu ne place absolut deloc”

Un român a rezervat o cameră la un hotel din Bulgaria, însă a trăit o mare dezamăgire după ce a ajuns la fața locului și a văzut cum arată, în realitate, cazarea.

Român, după vacanța la ultra all inclusive în Bulgaria: "Am contactat o asociație de avocați pentru returnarea parțială a banilor"

28 August 2022 - Român, după vacanța la ultra all inclusive în Bulgaria: "Am contactat o asociație de avocați pentru returnarea parțială a banilor"

Mulți români au renunțat anul acesta la vacanțele de pe litoralul românesc și au plecat în Bulgaria, Grecia sau Turcia, pentru servicii mai bune, la preșuri mai mici.

Dezamăgirea cruntă a unor români după vacanța în Bulgaria. „Am întregit gustul amar cu încă o doză. Ne-au fost furați bani”

22 August 2022 - Dezamăgirea cruntă a unor români după vacanța în Bulgaria. „Am întregit gustul amar cu încă o doză. Ne-au fost furați bani”

O turistă româncă a povestit pe un grup de Facebook despre experiența neplăcută a unei vacanțe în Bulgaria.

Români în căutarea ciorbei de burtă în Bulgaria: ”Am mers și am întrebat, toți dădeau din umeri”

21 August 2022 - Români în căutarea ciorbei de burtă în Bulgaria: ”Am mers și am întrebat, toți dădeau din umeri”

Bulgaria este una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor, iar anumiți turiști nu vor să renunțe la preparatele culinare de acasă nici în concediu.

Cazare de coșmar în Bulgaria: ”Voi face reclamație, dar am vrut să anunț și muritorii de rând”

20 August 2022 - Cazare de coșmar în Bulgaria: ”Voi face reclamație, dar am vrut să anunț și muritorii de rând”

O româncă și-a petrecut concediul la mare, în Bulgaria, însă condițiile din hotelul în care s-a cazat i-au lăsat un gust amar, susținând că urmează să facă reclamație.

Românii care au distrus liniștea unei plaje virgine din Bulgaria. "Mai întâi s-a auzit muzica bubuind. Era o melodie cu multe înjurături"

18 August 2022 - Românii care au distrus liniștea unei plaje virgine din Bulgaria. "Mai întâi s-a auzit muzica bubuind. Era o melodie cu multe înjurături"

Tot mai mulți români au ajuns în acest sezon estival pe litoralul bulgăresc, iar mulți dintre ei s-au îndreptat către plajele virgine, mai puțin aglomerate.

”Dezamăgirea completă” trăită de o româncă în vacanță în Bulgaria: ”Groaznic! Evitați acest hotel să nu vă stricați concediul”

16 August 2022 - ”Dezamăgirea completă” trăită de o româncă în vacanță în Bulgaria: ”Groaznic! Evitați acest hotel să nu vă stricați concediul”

O româncă a petrecut un sejur de cinci nopți în Bulgaria, însă a fost complet dezamăgită de condițiile hotelului în care s-a cazat, considerând că a fost ”o mare țeapă”.

Cum îți găsești rapid mașina furată în Grecia sau Bulgaria. Dispozitivul ieftin și ușor de ascuns în interiorul autoturismului

11 August 2022 - Cum îți găsești rapid mașina furată în Grecia sau Bulgaria. Dispozitivul ieftin și ușor de ascuns în interiorul autoturismului

Anul acesta, mai mulți români au fost victime ale furturilor când erau în vacanță în Grecia. Unii șoferi au plecat cu mașina în concediu, însă s-au întors fără ea.

Vacanța unor români într-un hotel de 5 stele din Bulgaria: "Sora mea s-a trezit cu tocul de la ușă în cap". Reacția managerului

07 August 2022 - Vacanța unor români într-un hotel de 5 stele din Bulgaria: "Sora mea s-a trezit cu tocul de la ușă în cap". Reacția managerului

Românii aleg vacanțele în Bulgaria sau Grecia convinși că vor avea parte de condiții mai bune de cazare și de servicii de calitate la prețuri mai bune. Nu toți au parte de concediile pe care

Șmecheria încercată de polițiștii bulgari cu unii șoferi români: "Am păstrat vigneta de anul trecut. Nu le-a mers!"

03 August 2022 - Șmecheria încercată de polițiștii bulgari cu unii șoferi români: "Am păstrat vigneta de anul trecut. Nu le-a mers!"

O româncă a povestit cum au încercat polițiștii bulgari să o păcălească când a tranzitat țara, însă aceasta i-a surprins păstrând dovezile, fiind la curent cu această practică.

Vacanța de coșmar a unor români la all inclusive, în Bulgaria: "Am plecat după 4 nopți cu toxiinfecție alimentară"

03 August 2022 - Vacanța de coșmar a unor români la all inclusive, în Bulgaria: "Am plecat după 4 nopți cu toxiinfecție alimentară"

Mulți turiști români au renunțat anul acesta la vacanțele de pe litoralul din România și s-au îndreptat spre Bulgaria sau Grecia.

Copil român, înțepat de două ori de meduze în Bulgaria: ”De când mergem la mare, n-am pățit așa ceva niciodată”

03 August 2022 - Copil român, înțepat de două ori de meduze în Bulgaria: ”De când mergem la mare, n-am pățit așa ceva niciodată”

O româncă care a fost în concediu la mare, în Bulgaria, a povestit despre experiența mai puțin plăcută din sejur, când a ajuns cu copilul la medic după ce a fost mușcat de o meduză.

Impresiile tranșante ale unei turiste în Bulgaria: ”Nesimțirea și tupeul românilor care ocupă de la prima oră șezlongurile”

01 August 2022 - Impresiile tranșante ale unei turiste în Bulgaria: ”Nesimțirea și tupeul românilor care ocupă de la prima oră șezlongurile”

O româncă care tocmai ce s-a întors din concediul în Bulgaria a povestit experiența sa pe un grup de Facebook, expunând atât aspectele pozitive, cât și pe cele negative.

Familie de români cazată la all-inclusive în hotel de 4 stele din Bulgaria: "Un amalgam de nesimțire, indolență, nepăsare, jeg"

31 Iulie 2022 - Familie de români cazată la all-inclusive în hotel de 4 stele din Bulgaria: "Un amalgam de nesimțire, indolență, nepăsare, jeg"

Mulți români au abandonat vacanțele din România în această vară din cauza serviciilor de proastă calitate și a prețurilor mari. Unii s-au îndreptat spre Grecia, alții, spre litoralul din

Experiență de coșmar a unor români în vacanța din Bulgaria: "Fetița nu a mâncat absolut nimic. Ciorbele aveau un gust ciudat. Unele mezeluri sunt alterate"

30 Iulie 2022 - Experiență de coșmar a unor români în vacanța din Bulgaria: "Fetița nu a mâncat absolut nimic. Ciorbele aveau un gust ciudat. Unele mezeluri sunt alterate"

Mulți români au renunțat anul acesta la concediile de pe litoralul românesc. Unii au ales vacanțe în Grecia, iar alții în Bulgaria.

De ce dezamăgește litoralul bulgăresc. Caleștile cu cai s-au teleportat de la Costinești cu tot cu mirosul de bălegar FOTO

29 Iulie 2022 - De ce dezamăgește litoralul bulgăresc. Caleștile cu cai s-au teleportat de la Costinești cu tot cu mirosul de bălegar FOTO

Bulgaria este de departe preferată de români în acest sezon estival. Argumentele cele mai întâlnite sunt distanța mică față de România, astfel că se poate ajunge extrem de ușor și cu

Dezastrul descoperit de un turist român într-un hotel din Bulgaria: ”Miros insuportabil de mucegai, apă pe holuri” FOTO

25 Iulie 2022 - Dezastrul descoperit de un turist român într-un hotel din Bulgaria: ”Miros insuportabil de mucegai, apă pe holuri” FOTO

O româncă care s-a dus în vacanță în Bulgaria a rămas șocată când a ajuns la hotelul unde a achitat cazarea, susținând că este ”un dezazstru”.

Top 3 știri din presa centrală

Orașul din România, pe primul loc în topul rezervărilor pentru city-break. A depășit cu mult Bucureștiul
Braşovul este pe primul loc în topul oraşelor cu cele mai multe rezervări pentru city-break (15.37% din rezervări), urmat de Bucureşti...

Ce are de gând să facă Mick Jagger cu averea de 500 de milioane de dolari: el are opt copii, cu vârste cuprinse între 6 și 52 de ani
Mick Jagger a afirmat într-un interviu publicat recent de Wall Street Journal că cei opt copii ai săi nu au nevoie de 500 de milioane de dolari...

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 30 septembrie. Zodia care trebuie să țină cont de sfatul primit
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau...
  1. Cine e amanta lui Dumitru Buzatu, blonda mai mică decât el cu 38 de ani, pentru care baronul PSD a divorțat
  2. Patron exasperat de angajații care pleacă fără preaviz, de pe o zi pe alta, deși au carte de muncă. "Eu am găsit soluția. Angajați oameni 45+"
  3. Gigi Becali, nervos în cazul Buzatu: "Știți ce m-a deranjat mai mult decât mita?"
  4. Câți bani primea lunar Dumitru Buzatu din salariu, pensie pentru limita de vârstă și pensie specială
  5. Vedetele autohtone pe care românii nu le mai suportă: "Toate melodiile lui sunt despre iubire neîmplinită, de 10 ani. Găsește o femeie ok și cântă-mi despre o vacanță în Croația"
  6. Decizia luată de soția lui Patrick Mouratoglou după suspendarea Simonei Halep
  7. Surpriza avută de un bărbat din Cluj când a descoperit cine i-a furat 15.000 de euro din cont. A ajuns jucător pe piața criptomonedelor fără să știe
  8. Bucureșteanul care s-a trezit cu ghenă de gunoi în fața apartamentului cumpărat: „Mă veți despăgubi cu de "X" ori valoarea”
  9. A murit actrița Adina Cristescu, un talent al generației sale. Mesajul dureros postat de Elvira Deatcu
  10. Revolta unei jucătoare care a participat la turneul WTA din România: “Nu mai merg în viața mea acolo. Am zburat 37 de ore de la Cluj”