Românii sunt deja cu gândul la vacanța de vară. Cât costă să rezervi de acum un sejur pe litoral

Luni, 03 Octombrie 2022, ora 23:16
2993 citiri
Românii sunt deja cu gândul la vacanța de vară. Cât costă să rezervi de acum un sejur pe litoral
Cei care doresc o vacanţă all-inclusive găsesc oferte care pornesc de la 380 de lei pe noapte FOTO: Pixabay.com

Prin programul Înscrieri Timpurii, românii pot să își rezerve încă de pe acum vacanța din următorul sezon estival.

Multe unităţi de cazare şi-au păstrat tarifele nemodificate în comparaţie cu anul trecut sau, în unele cazuri, sunt hoteluri care promovează sejururi la preţuri mai mici decât în 2022.

"Interesul românilor pentru rezervarea unei vacanţe pentru sezonul estival 2023 a apărut încă de la finalul lunii august, iar în acest moment, odată cu lansarea primelor pachete pentru vara viitoare, ritmul rezervărilor este unul mai bun faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în ciuda incertitudinilor generate de inflaţie", potrivit unui turoperator care trimite cei mai mulţi turişti în staţiunile de la Marea Neagră.

Cât costă o noapte la Eforie sau în Costinești

Românii care îşi rezervă vacanţa prin programul Înscrieri Timpurii pot găsi cazare de la 65 de lei/noapte/camera dublă la un hotel de două stele din staţiunea Eforie Nord.

La o unitate de cazare de trei stele din Costineşti, o noapte de cazare cu mic dejun inclus poate fi rezervată cu 196 lei camera dublă. Tot la un hotel de trei stele, dar în Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun costă 164 de lei camera.

Cât costă pachetele all inclusive

Turiştii interesaţi de pachete all inclusive pot rezerva cu preţuri de la 379 de lei pe noapte camera dublă la un hotel de trei stele din Eforie Nord.

În Mamaia, preţurile pornesc de la 174 de lei/noapte/camera la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, iar la trei stele - de la 220 lei/noapte/camera, cazare cu mic dejun.

Rezervările nu se pot modifica sau anula

Programul Înscrieri Timpurii presupune reduceri de până la 50% dacă sejurul este achitat până la 31 decembrie. Următorul prag, cu reduceri ceva mai mici, se încheie la 31 ianuarie.

Plata poate fi făcută în mai multe rate, iar turiştii trebuie să aibă în vedere faptul că rezervările nu se pot anula sau modifica decât cu pierderea integrală a sumelor achitate în avans, cu excepţia celor care au achiziţionat şi o asigurare storno pe lângă pachetul turistic, subliniază sursa citată.

Până la 1 noiembrie, vor fi lansate ofertele turistice pentru majoritatea unităţilor de cazare din staţiunile de la Marea Neagră.

Quarterly Report - Editia 4

Decizie neașteptată a Simonei Halep, pentru a face rost de bani. La ce va renunța tenismena
Decizie neașteptată a Simonei Halep, pentru a face rost de bani. La ce va renunța tenismena
Tenismena Simona Halep, aflată într-un moment complicat al carierei sportive, ar fi luat o decizie neașteptată în ceea ce privește afacerile pe care le deține. Astfel, conform...
Avertismentul unor români după vacanța petrecută în Turcia. "Noi am aflat la fața locului și ne-a cam șocat"
Avertismentul unor români după vacanța petrecută în Turcia. "Noi am aflat la fața locului și ne-a cam șocat"
Sezonul estival se apropie, însă cei care au plecat deja în vacanțe în destinațiile adorate de români împărtășesc impresii pe grupurile dedicate. O româncă a mers cu mașina în...
#vacanta de vara, #litoral, #oferte, #hotel, #cazare, #tarife , #litoral