Vacanta grecia

Ciorbă "ca la mama acasă", într-un restaurant românesc din Atena: "Nu știm cum să mai lărgim stomacul pentru minunata mâncare grecească"

13 Martie 2023 - Ciorbă "ca la mama acasă", într-un restaurant românesc din Atena: "Nu știm cum să mai lărgim stomacul pentru minunata mâncare grecească"

Românii îndrăgostiți de Grecia așteaptă cu nerăbdare noul sezon estival, iar mulți și-au planificat deja vacanțele.

Cât de avantajos este să mergi în Grecia în septembrie: ”Noi am avut ghinion să mai și plouă”

13 Martie 2023 - Cât de avantajos este să mergi în Grecia în septembrie: ”Noi am avut ghinion să mai și plouă”

Românii au început deja să se orienteze pentru concediile de vară dat fiind că termometrele au început să arate doar valori pozitive, iar sezonul estival este după colț.

Recordul unor români care au făcut zeci de vacanțe în Grecia și nu știu unde să mai meargă: "Aveți vreo 100 de ani și ați casat 5 mașini?"

08 Martie 2023 - Recordul unor români care au făcut zeci de vacanțe în Grecia și nu știu unde să mai meargă: "Aveți vreo 100 de ani și ați casat 5 mașini?"

Grecia este una dintre cele mai populare destinații turistice pentru turiștii români, iar numărul acestora este în creștere de la un an la altul.

Cât au plătit românii pentru concediul în Grecia din vara lui 2023: ”Prețurile au crescut destul de mult”

06 Martie 2023 - Cât au plătit românii pentru concediul în Grecia din vara lui 2023: ”Prețurile au crescut destul de mult”

Grecia este una dintre destinațiile preferate ale românilor când vine vorba de concediul de vară, iar mulți și-au rezervat și plătit deja vacanța pe diferite insule ale țării elene.

Top cinci cele mai ieftine insule grecești pe care să le vizitezi în 2023. Paradisul elen și peisaje de vis, la prețuri de criză VIDEO

04 Martie 2023 - Top cinci cele mai ieftine insule grecești pe care să le vizitezi în 2023. Paradisul elen și peisaje de vis, la prețuri de criză VIDEO

Turiștii se pot întreba în momentul în care plănuiesc o vacanță în Grecia care sunt cele mai ieftine insule de vizitat, mai ales că inflația a crescut și în această țară.

Familia de români cu doi copii mici care caută aventura în Grecia: "Plecăm fără cazare, fără rezervare. Știu, suntem părinți duși cu capul"

29 Ianuarie 2023 - Familia de români cu doi copii mici care caută aventura în Grecia: "Plecăm fără cazare, fără rezervare. Știu, suntem părinți duși cu capul"

Unii români și-au plătit deja vacanțele din sezonul estival, în timp ce alții caută în continuare cea mai bună ofertă.

Românii au început deja să facă rezervări în Grecia și Bulgaria: "Aceeași cazare, în aceeași perioadă acum este mai scumpă"

16 Ianuarie 2023 - Românii au început deja să facă rezervări în Grecia și Bulgaria: "Aceeași cazare, în aceeași perioadă acum este mai scumpă"

Vacanța de iarnă s-a încheiat, iar românii sunt cu gândul la cea de vară. Unii au început deja să facă rezervări și se interesează de prețurile din destinațiile preferate.

Cu ce vor merge românii în Grecia în 2023. Zbor fără escală până la Salonic

04 Ianuarie 2023 - Cu ce vor merge românii în Grecia în 2023. Zbor fără escală până la Salonic

Românii vor putea ajunge mai ușor în Grecia începând din această primăvară. O companie aeriană va inaugura o rută directă între București și Salonic.

Revelionul ideal pentru românii pasionați de Grecia: "Dacă doriți să petreceți cu noi, mai găsim cazări în zonă"

29 Decembrie 2022 - Revelionul ideal pentru românii pasionați de Grecia: "Dacă doriți să petreceți cu noi, mai găsim cazări în zonă"

Câțiva români care s-au stabilit în Grecia organizează o petrecere de revelion pentru conaționali.

Românii fac deja rezervări pentru vacanțele de la anul din Grecia. "Doamne, este enorm"

05 Noiembrie 2022 - Românii fac deja rezervări pentru vacanțele de la anul din Grecia. "Doamne, este enorm"

Sezonul estival s-a încheiat de puțin timp, însă românii sunt deja cu gândul la cele din 2023, iar unii încearcă să facă rezervări, cu speranța că vor primi oferte bune.

Plaja din Grecia care este aglomerată și după mijlocul lunii octombrie: "Abia am găsit loc de parcare, nici vorbă de șezlonguri libere"

19 Octombrie 2022 - Plaja din Grecia care este aglomerată și după mijlocul lunii octombrie: "Abia am găsit loc de parcare, nici vorbă de șezlonguri libere"

Sezonul estival s-a încheiat, însă unii români sunt chiar și după mijlocul lunii octombrie în vacanță în Grecia.

Românii care au ales să meargă în octombrie în Grecia: ”Vilă cu piscină de două ori mai ieftină decât un apartament în iulie”

18 Octombrie 2022 - Românii care au ales să meargă în octombrie în Grecia: ”Vilă cu piscină de două ori mai ieftină decât un apartament în iulie”

O româncă a mers cu familia la mare în Grecia, în Lefkada, în intervalul 2-9 octombrie, însă a avut emoții deoarece nu a știut exact la ce să se aștepte și mai ales dacă o să mai fie

Românii care au gătit mici și mămăligă pentru patronii unui restaurant din Grecia: ”Lipsesc slănina prăjită și brânza de burduf”

05 Octombrie 2022 - Românii care au gătit mici și mămăligă pentru patronii unui restaurant din Grecia: ”Lipsesc slănina prăjită și brânza de burduf”

Un grup de români care merg de ani de zile în vacanță în Grecia au vrut să îi surprindă pe patronii unui restaurant pe care îl frecventează de 15 ani, astfel că s-au oferit să le

10 stațiuni grecești potrivite pentru un concediu cu familia

27 Septembrie 2022 - 10 stațiuni grecești potrivite pentru un concediu cu familia

Soare, briză mediteraneană, delicii culinare irezistibile, muzică dansantă, măslini și portocali în parcuri sunt doar unele dintre cele mai populare atracții ce aduc turiști din toate

Rugămintea unui grec care i-a topit pe români: "Caut afinată. Dacă ai, vino la Papu Beach"

18 Septembrie 2022 - Rugămintea unui grec care i-a topit pe români: "Caut afinată. Dacă ai, vino la Papu Beach"

Numărul românilor care și-au petrecut vacanța în Grecia a crescut anul acesta. Turiștii sunt cuceriți de peisaje, de culoarea si limpezimea apei, dar și de mâncarea tradițională.

Vară târzie în Grecia, cu temperaturi care ajung la 39 de grade. Când se va răci vremea

15 Septembrie 2022 - Vară târzie în Grecia, cu temperaturi care ajung la 39 de grade. Când se va răci vremea

În Grecia sunt prognozate în zilele următoare condiții meteo favorabile, vânt slab pe mare și o creștere treptată a temperaturii.

Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu alimente pentru a găti: "Taverna Aragazum.greek" FOTO

12 Septembrie 2022 - Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu alimente pentru a găti: "Taverna Aragazum.greek" FOTO

Sezonul estival se apropie de final, însă mulți români se bucură în continuare de vacanțele în Grecia. Apa este în continuare caldă, vremea bună, nu mai este la fel de aglomerat, iar

Povestea românului căruia o insulă din Grecia i-a schimbat viața. „Când m-am întors în țară, mi-am dat demisia”

10 Septembrie 2022 - Povestea românului căruia o insulă din Grecia i-a schimbat viața. „Când m-am întors în țară, mi-am dat demisia”

Grecia este destinația preferată de români în sezonul estival și reprezintă „acasă” pentru perioade scurte de timp pentru turiștii care se întorc acolo an de an.

Vacanță în Grecia: Meniul primit de un român pentru 50 de euro. "Păr în mâncare, ciorbă groaznică, scoici necurățate"

09 Septembrie 2022 - Vacanță în Grecia: Meniul primit de un român pentru 50 de euro. "Păr în mâncare, ciorbă groaznică, scoici necurățate"

Românii merg în vacanță în Grecia și în luna septembrie. Autoritățile elene din turism au anunțat prețuri mai mici și turiști răsfățați, odată cu reducerea aglomerației.

Român șocat de prețuri după prima vizită în Thassos: Ce a mâncat de 70 de euro. "Când aud că vorbești românește aduc alt meniu"

06 Septembrie 2022 - Român șocat de prețuri după prima vizită în Thassos: Ce a mâncat de 70 de euro. "Când aud că vorbești românește aduc alt meniu"

Nu sunt puțini românii care merg în Grecia în luna septembrie, iar unii ajung pentru prima dată pe tărâm elen.

10 motive să mergi în Grecia în septembrie. Care sunt cele mai bune locuri de vizitat

05 Septembrie 2022 - 10 motive să mergi în Grecia în septembrie. Care sunt cele mai bune locuri de vizitat

Nu se poate nega că vara este o perioadă frumoasă pentru a fi în Grecia, cu toate acestea, dacă nu puteți ajunge acolo în vârful verii sau nu sunteți fan al căldurii și al aglomerației,

Unde își lasă mașina unii români când merg în Grecia: "Nu poate parca feribotul."/ "Să aștepte, boss, că și noi așteptăm mult după el!"

04 Septembrie 2022 - Unde își lasă mașina unii români când merg în Grecia: "Nu poate parca feribotul."/ "Să aștepte, boss, că și noi așteptăm mult după el!"

Sezonul estival se apropie de final. Deși calendaristic vara s-a încheiat, mulți români au amânat vacanțele în Grecia pentru luna septembrie, când este mai puțin aglomerat, iar prețurile

Care este cel mai ieftin oraș din Europa pentru un city beak. Destinația este deja una populară pentru români

03 Septembrie 2022 - Care este cel mai ieftin oraș din Europa pentru un city beak. Destinația este deja una populară pentru români

2022 aduce schimbări în privința celei mai ieftine destinații turistice de pe continent. O analiză realizată de Post Office Travel Money dezvăluie cum o familie cu un buget redus poate să

Munți de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Grecia: "Ambalajele sunt de la produse românești"

02 Septembrie 2022 - Munți de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Grecia: "Ambalajele sunt de la produse românești"

Numărul românilor care au ales anul acesta să petreacă vacanța în Grecia a crescut. Unii au mers pentru prima dată în aceasta țară, în timp ce alții au schimbat locul, dar au păstrat

Sezonul estival se încheie cum a început: Se poate trece granița cu mâncare de acasă? "Unii au impresia că dacă merg în Grecia sunt rude cu Onassis"

01 Septembrie 2022 - Sezonul estival se încheie cum a început: Se poate trece granița cu mâncare de acasă? "Unii au impresia că dacă merg în Grecia sunt rude cu Onassis"

Numărul românilor care și-au petrecut vacanțele în Grecia a crescut anul acesta. Unii au amânat vacanțele până în luna septembrie, iar cei care merg pentru prima dată au în continuare

Top 3 știri din presa centrală

Filmul "Taximetriști", cu Micutzu și Monica Bârlădeanu, intră pe Netflix: toate nouățile lunii aprilie
Fimul "Taximetrişti", regizat de Bogdan Theodor Olteanu, intră pe cunoscuta platformă de streaming. Doi taximetrişti care lucrează în tura...

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 1 aprilie. Zodia care va primi bani sau un cadou
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau...

Bancul Zilei: Doi pensionari încearcă să facă dragoste
Bunicul încearcă să facă dragoste cu bunica. Se zbate, se chinuie timp îndelungat, în cele din urmă încetează și exclamă furios: -...
  1. Instituția în care 50 de angajați au certificate de handicap, în frunte cu directorul. Cazul nevăzătorului care conduce mașina: "Are fata acolo, la Protecție"
  2. Persoanele care vor fi scutite de impozit. Klaus Iohannis a promulgat legea
  3. Proprietarul unui apartament din Cluj, exasperat că nu reușește să îl vândă: "Nu îl vrea nimeni". "Soluția e să crești prețul"
  4. Sandu Cocoșatu, în lacrimi la Chefi la Cuțite: ”Opresc oamenii mașinile și vin la mine. E viață, e fericire!” VIDEO
  5. Reacțiile românilor după ce au aflat cât au de plătit energia electrică: "Dacă dădeam la toată strada curent și nu venea atât. Aș vrea să merg în Instanță"
  6. Economia României ajunge a 19-a cea mai complexă și sofisticată din lume: ”Vești proaste pentru cei care spun că nu mai producem nimic în țara asta”
  7. 13 mărci de ulei de măsline, implicate într-o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice. Unde au fost vândute
  8. Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"
  9. Șofer exasperat de problemele pe care le are cu mașina nouă încă de când a cumpărat-o: "Garanție încă am la ea. Ce doamne iartă-mă poate să aibă, că o iau razna"
  10. Greșelile comune în amenajarea apartamentului care îl fac să pară "ieftin": "Confortul este important, dar nu trebuie să renunțați la estetică"