Familia de români cu doi copii mici care caută aventura în Grecia: "Plecăm fără cazare, fără rezervare. Știu, suntem părinți duși cu capul"

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 15:29
17868 citiri
Familia de români cu doi copii mici care caută aventura în Grecia: "Plecăm fără cazare, fără rezervare. Știu, suntem părinți duși cu capul"
Turiști pe plajă în Grecia FOTO Pixabay

Unii români și-au plătit deja vacanțele din sezonul estival, în timp ce alții caută în continuare cea mai bună ofertă.

Nu toți sunt adepții vacanțelor planificate în detaliu. Este cazul unei românce care a anunțat că vrea o aventură împreună cu familia, în Grecia. Aceasta intenționează să plece cu soțul și cei doi copii fără să rezerve cazarea, după cum a scris pe Facebook.

"Se dă o familie formată din 2 copii de 5 și 4 ani și 2 părinți, vrem o aventură în Grecia. Plecăm fără cazare fără rezervare. Doar plecăm pe un traseu pentru 2 săptămâni. Mergem la Sf Dumitru apoi în Eghina la Sf Nectaria și apoi ne decidem unde ne ducem la relaxare.

Avem șanse să găsim cazare în drumul nostru. Știu, suntem părinți "duși cu capul". Cum să pleci așa cu 2 copii, dar am nevoie de părerea celor care au fost în Grecia. Credeți că putem găsi cazare fără să rezervăm nimic?", a întrebat aceasta pe grupul Forum Grecia.

În comentarii, aceasta a precizat că plecarea este programată în jurul datei de 5 august.

"Dacă vrei neapărat aventură fără rezervări închiriază autorulotă"

În comentarii cei mai mulți o avertizează că în vârful sezonului o vacanță fără rezervări este riscantă pentru o familie cu doi copii.

"Atunci încercați să vă faceți rezervări, nu cred că vreți să dormiți pe plajă!"

"5 august?!? Pentru august rezervări la cazările bune și convenabile la preț se fac de pe acum, uitați-vă pe grup câți își caută deja. La fața locului riști să plătești o cazare proastă cât nu face, sau să fie stoc epuizat și să nu găsești nimic. Știi ce fain este pe căldurile alea din august cu doi copii mici să cauți ore întregi cazare?

Dacă vrei aventură din asta fără rezervări, cu doi copii, în acea perioadă, închiriați o autorulotă și atunci nu mai depinzi de cazări. Dar nu fă prostia să târâi doi copii mici pe căldura aia din august în căutare de cazare, pentru că atunci în loc de un concediu liniștit ajungi să ai un coșmar de îți blestemi și zilele. Copiii sunt foarte mici și nu îți rezistă la amestecul ăsta de căldură și stres. Ori îți faci rezervări ca lumea, ori dacă vrei neapărat aventură fără rezervări închiriază autorulotă. Nu vă supărați, ați cerut păreri, asta este părerea mea."

"Cu voia lui Dumnezeu și suficiente acatiste la sf. Nectarie, veți găsi. Dar de ce vreți să trăiți periculos, mai ales în august?"

"Cazare găsiți oriunde oricând, însă azi când este ușor să faceți o rezervare, nu văd de ce ati alege această variantă, mai ales că cei mici nu au poate răbdare. Din vestul țării dacă porniți drumul este anevoios zic. Luați cazare măcar cu câteva zile înainte și apoi celelalte pe drum, în funcție de cum va configurați traseul. Nu veți găsi cazări mai bune la fața locului."

"Eu nu aș risca în august cu doi copii destul de mici! De găsit, găsiți, dar să alergați după cazare mereu, ăla nu mai este concediu! Știu, sună frumos, aventură, dar nu aș risca."

"Riscați să plătiți pe o cazare cât nu face"

"Depinde și peste cine dați. Sunt și grecii...de toate felurile. Riscați să plătiți pe o cazare cât nu face. Eu n-aș risca."

"Eu n-aș risca, anul trecut în august a fost totul ocupat, în 3 stațiuni am fost și n-am găsit nimic, totul a fost plin."

"Sunteți curajoși! De regulă curajul e răsplătit. Dacă sunteți pregătiți mental și fizic să faceți față potențialului disconfort (în special disconfortului copiilor), de ce nu?"

"Eu înțeleg că unor adulți le place să trăiască periculos și să nu știe unde pun capul noaptea, dar pentru copii ar trebui să vă organizați că niște oameni responsabili.

Dumnezeu v-a pus cap pe umeri ca să-l folosiți."

"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
Datorită ruinelor antice, plajelor pitorești și mâncărurilor incredibile, Grecia este una dintre cele mai importante destinații turistice. În 2023, peste 32 de milioane de persoane au...
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de plante, arată un rezultatele unui studiu de...
#vacanta grecia, #familie, #romani, #copii, #aventura, #rezervare, #cazare , #stiri vacanta