Cea mai frumoasă insulă din Europa pentru șoferi este în Grecia. Destinația este accesibilă turiștilor români

Vineri, 14 Iunie 2024, ora 12:08
6401 citiri
Cea mai frumoasă insulă din Europa pentru șoferi este în Grecia. Destinația este accesibilă turiștilor români
Vedere asupra Kefaloniei FOTO X

O insulă din Grecia s-a clasat în primele trei, într-un top al celor mai frumoase 20 de destinații pentru șoferii din întreaga lume.

Chiar dacă unii turiști preferă avionul sau trenul atunci când își planifică vacanța, pentru cei împătimiți de șofat, tentația de a călători cu mașina este irezistibilă. În plus, vacanța cu mașina oferă un grad de libertate de mișcare sporit.

Mai ales vara, călătoria cu mașina capătă o altă frumusețe, cu atât mai mult când suntem în Grecia.

DiscoverCars.com, site-ul care oferă servicii de închiriere de mașini în întreaga lume, a oferit Greciei un vot de încredere într-un sondaj pe care l-a realizat cu privire la primele 20 de destinații pentru șoferi din Europa.

După ce a analizat peste 250.000 de recenzii de la clienții săi, DiscoverCars.com i-a acordat anul acesta insulei Kefalonia locul trei. Insula din Marea Ionică a câștigat 5 locuri față de 2023.

„Kefalonia este o insulă frumoasă care are atât de multe de oferit! Un paradis mediteranean, care combină vremea minunată și priveliștea minunată. De la faimoasele plaje la coastele pitorești, explorarea insulei cu mașina este ceva de făcut atunci când poți călători în propriul ritm, în confortul propriului vehicul”, a declarat Aleksandrs Buraks, șeful de dezvoltare la DiscoverCars.com.

DiscoverCars.com recomandă șoferilor să călătorească dimineața cu mașina până în portul Argostoli.

„S-ar putea să fii destul de norocos să vezi țestoase marine sălbatice. Când pescarii se întorc cu bărcile lor în port și se pregătesc să vândă peștele proaspăt de dimineață, țestoasele înoată lângă ei”

Singurele destinații care au reușit să ”învingă” Kefalonia sunt Funchal (locul 2), capitala grupului de insule Madeira (Portugalia) din Oceanul Atlantic și Hobart (locul 1) din Tasmania.

Pentru turiștii români, drumul spre Kefalonia din București trece prin Bulgaria și nordul Greciei, având o lungime de aproximativ 1.200 km, ce pot fi parcurși în 16 ore, făra oprire.

Greșeala pe care o facem cu toții dimineața înainte de a urca în mașină. Cum putem evita defecțiunile motorului
Greșeala pe care o facem cu toții dimineața înainte de a urca în mașină. Cum putem evita defecțiunile motorului
Schimbările de temperatură nu afectează doar oamenii, ci și mașinile, putând provoca mari probleme dacă nu le acordăm atenție. Mașinile sunt precum organismele vii când vine vorba de...
Vacanța în Grecia cu mașina poate costa scump șoferii. Codul rutier este foarte dur, iar polițiștii nu stau la discuții. Amenzile și contravențiile care te lasă fără permis
Vacanța în Grecia cu mașina poate costa scump șoferii. Codul rutier este foarte dur, iar polițiștii nu stau la discuții. Amenzile și contravențiile care te lasă fără permis
Vacanța în Grecia îi poate costa scump pe românii care merg cu mașina acolo și nu respectă regulile de circulație. Codul rutier din această țară este unul dintre cele mai dure din...
#vacanta grecia, #top, #insula, #soferi , #Grecia
  1. Horoscop zilnic. Duminică, 21 iulie. Zodia care face o cucerire
  2. Bancul zilei: Ce fel de cafea vrea un client
  3. Cum va arăta cel mai înalt hotel din Dubai, Ciel Tower, cu 1.000 de camere și 365 de metri înălțime
  4. Ce este milipedul gigant, specia considerată dispărută timp de aproape 130 de ani, redescoperită în jungla din Madagascar
  5. Andrei Versace, supranumit „Regele Fițelor”, găsit mort în apartamentul său din Sectorul 1
  6. Dezamăgire pe plaja cu nisipul cel mai fin din Europa: ”Pentru că se lipește de ele și să nu cumva să dispară”
  7. Trucuri prin care putem păstra alimentele proaspete fără frigider. Soluții la întreruperile de curent pe caniculă
  8. Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 iulie. Zodia care își va îmbunătăți situația financiară
  9. Bancul zilei: De ce un bărbat a întârziat acasă
  10. Ce semnal de alarma trag nutritioniștii cu privire la uleiul de palmier. Sfatul specialiștilor