"Atenționare de siguranță" rară primită un restaurant grecesc, apreciat de turiști. În ce insulă se află

Marti, 21 Martie 2023, ora 15:29
5029 citiri
"Atenționare de siguranță" rară primită un restaurant grecesc, apreciat de turiști. În ce insulă se află
Restaurantul vizat de atenționare FOTO Tripadvisor

Un restaurant grecesc cu notorietate a intrat în atenția unui site pentru turiști după o serie de plângeri care au variat de la prețuri exorbitante la tactici de intimidare folosite pentru a-i forța pe clienți să plătească.

Tripadvisor a sancționat localul cu o "atenționare de siguranță" rară și a adăugat-o pe pagina sa de recenzii pentru restaurantul DK Oyster Bar de pe insula luxoasă Mykonos.

"Tripadvisor a fost informat cu privire la rapoartele recente ale mass-media sau evenimentele referitoare la această proprietate, care s-ar putea să nu fie reflectate în recenziile găsite pe această listă", se precizează în atenționare.

Aceasta vine după dispute fără sfârșit între clienți și proprietarii restaurantului, mai ales în cazul turiștilor străini care sunt taxați cu sume exorbitante pentru o "porție" de mâncare și băuturi.

Ultimii care au fost păcăliți au fost turiștii americani Adam Hagaun și Jessica Yarnall, care au fost taxați cu o factură uriașă de 1.200 de dolari pentru patru picioare de crab, o salată și două băuturi.

Cuplul credea că cocktail-urile costă 40 de dolari fiecare, dar după ce au băut două mojito-uri, au mâncat patru picioare de crab și o salată grecească, li s-a înmânat o factură imensă de 1.200 de dolari.

Când au contestat-o, li s-a spus că dimensiunea paharelor lor era prețuită la 100 de dolari fiecare.

Proprietarul DK Oyster Bar, Dimitrios Kalamaras, i-a numit pe turiștii care se plâng "influenceri care caută o masă gratuită", amintește greekcitytimes.com.

#vacanta grecia, #restaurant, #popular, #turisti, #insula, #mykonos, #atentionare, #tripadvisor , #stiri vacanta