Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 22:10
39117 citiri
Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"
Imagine panoramică din Halkidiki FOTO captură YouTube

Doar câteva luni ne mai despart de sezonul estival, iar românii așteaptă cu nerăbdare vacanța. Mulți dintre cei care au petrecut deja concediul în Grecia se gândesc să revină, iar unii vor merge pentru prima oară.

O parte dintre cei care fac rezervări în această perioadă relatează situațiile pe care le întâmpină atunci când caută cazare.

Este cazul unui român care se lovește prețuri mult mai mari decât cele afișate pe Booking, atunci când îi contactează pe proprietari, în speranța unei oferte mai bune.

"Sunt la a doua experiență de genul ăsta"

"Vă rog să mă lămuriți cu un aspect:

Deja sunt la a doua experiență de genul ăsta și nu știu ce să mai înțeleg.

Pe Booking îmi apare un preț, iar când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare. Când eu mă așteptam să fie taman invers.

Aș vrea să știu cu aproximație cam cât ar fi prețul corect/ noapte pentru un apartament (suntem 2 adulți + 3 copii 4-11 ani). Nu ne dorim ceva luxos, doar să fie la 5 minute de plajă.

Anul trecut am fost în Thassos, și erau destul de mulți care se plângeau că au făcut rezervare pe Booking, și când au ajuns acolo s-au trezit fiii ploii.

Perioada pentru care căutăm cazare este: 03-13.07.

+/- 3 zile.

Am prefera undeva în Sithonia, cu apă accesibilă pentru copii", a scris acesta pe grupul Forum Halkidiki.

"Te trezești în toiul verii cu camera dată"

În comentarii, mai mulți membri ai grupului au relatat experiențele personale.

"Şi noi am rezervat direct la proprietar, la Hotel Rodon Garden, 90€ pe noapte."

"Așa fac grecii, dau că pe booking prețul, nu ești sigur de cazare, te trezești în toiul verii cu camera dată."

"Și familia mea este compusă din 5 persoane, ce am găsit noi, doar cazare, a fost între 120-150 euro/noapte. (Pentru mine prețul corect doar pentru cazare nu ar trebui să depășească acest interval)."

"Mie mi-a zis unul la un moment dat 250 euro pe noapte."

"Am rezervat în Sarti, la începutul lui august, 70€/noapte, 2 adulți și 2 copii, în primul rând de vile, în orașul vechi."

"Eu am rezervat direct la proprietar în Nea Potidea, brațul Kassandra. Dormitor, living, bucătărie și baie, 10 zile 575 euro fără mâncare. La 40m de plajă. Din 06.06 până în 16.06."

#vacanta grecia, #romani, #rezervare, #cazare, #Booking com, #proprietar, #preturi mari , #Grecia