Cât te costă o vacanță la munte după ce a trecut febra sărbătorilor. Prețuri semnificativ mai scăzute

Miercuri, 05 Ianuarie 2022, ora 22:54
8871 citiri
Cât te costă o vacanță la munte după ce a trecut febra sărbătorilor. Prețuri semnificativ mai scăzute
Prețurile explodaseră înainte de sărbători FOTO Pixabay

Mulți turiști au fost prezenți la munte și pe pârtii în perioada sărbătorilor, iar cererea foarte mare s-a reflectat în prețuri.

Cei care s-au organizat din timp au avut ocazia să prindă oferte bune, dar cei care și-au făcut planurile de Revelion pe ultima sută de metri au fost nevoiți să scoată sume colosale din buzunar.

De exemplu, cu două săptămâni înainte de Revelion, o vilă în Sinaia se închiria cu 10.901 lei, iar una în Predeal cu 56.160 de lei, pentru trei nopți.

Vestea bună este că prețurile cazărilor au scăzut considerabil imediat ce a trecut febra sărbătorilor, iar cine nu a profitat încă de un concediu la munte în România poate să o facă contra unor sume mai mici.

Am ales intervalul 7-10 ianuarie, pentru doi adulți, în Sinaia. O cameră la un hotel de patru stele costă 2.103 lei, cu mic dejun inclus, la unul de trei stele 781 de lei, iar la altul de două stele 765 de lei.

Tot în Sinaia, dar într-o vilă de patru stele, prețul este 925 de lei, pe când într-o vilă de trei stele ajunge la 692 de lei.

În același interval, dar în Predeal, pentru o cameră într-un hotel de patru stele ar trebui să plătiți 1.530 de lei, cu mic dejun inclus, iar la trei stele costul este de 961 de lei.

Tot în Predeal la o pensiune de patru stele prețul este 990 de lei, iar la una de trei stele ajunge la 685 de lei.

În plus, pentru a închiria un apartament cu două camere în intervalul menționat ar trebui să achitați 2.115 lei.

În Bușteni puteți sta la un hotel de trei stele cu 1.003 lei, la o vilă de patru stele cu 720 de lei, sau puteți închiria un apartament cu trei camere, cu vedere la munte, cu 2.083 de lei.

În Cârțișoara, în intervalul menționat, o cameră la o pensiune de patru stele costă 675 de lei, pe când o cameră într-o cabană, cu mic dejun inclus, costă 508 lei.

În Azuga o cameră la un hotel de patru stele costă 987 de lei, iar la o pensiune de trei stele costă 780 de lei. În plus, un apartament cu două dormitoare poate fi închiriat cu 1.785 de lei.

În Poiana Brașov prețul unei camere la un hotel de patru stele este de 1.451 de lei, iar la unul de trei stele ajunge la 836 de lei.

La o pensiune de patru stele ar trebui să plătiți 1.218 lei, pe când la una de trei stele 1.100 de lei. Pentru a închiria un apartament cu trei camere costul ajunge la 2.658 de lei.

#vacanta munte, #pret, #hotel, #pensiune , #stiri vacanta