5 sfaturi pentru a economisi bani intr-un city break

Advertorial
Vineri, 26 Octombrie 2018, ora 11:07
5150 citiri
5 sfaturi pentru a economisi bani intr-un city break
Foto: CC0 Creative Commons

Este interesant cum au evoluat vremurile. Cu sute de ani in urma se ajungea dintr-un capat in altul al Europei in cateva luni, iar acum dureaza doar cateva ore si poate costa sub 100 de lei.

Proliferarea zborurilor low-cost a adus de la sine si popularitatea city-break-urilor (excursii de 2-3 zile intr-un oras) . Unele capitale sunt destul de scumpe, insa, iar un city-break poate fi foarte costisitor daca nu faci alegerile potrivite.

O agentie de turism poate obtine niste oferte foarte bune din parteneriate cu hoteluri si companii de zbor. Andrei Luxury Travel este o agentie de turism cu o varietate de oferte din toata lumea cu discounturi atractive la city-break-uri.

Cazarea si zborul reprezinta doar o parte din totalul excursiei. Iata alte sfaturi care te vor ajuta sa iti minimizezi costurile (si sa calatoresti mai des!):

Fa-ti "temele" dinainte

Stim, e frumoasa spontaneitatea, insa o poti combina cu niste notite cu privire la restaurante, muzee si localuri de care te poti bucura fara sa cheltuiesti prea mult. De asemenea, vezi cum ajungi in locurile principale prin intermediul transportului public. Asta te va ajuta sa eviti taxiurile.

Cauta oferte la transport in comun

Multe orase mari cu transport in comun dezvoltat ofera "city-pass-uri", iar pentru turisti care intentioneaza sa calatoreasca toata ziua, este chiar foarte convenabil. Unele city-pass-uri ofera reduceri la si la obiectivele turistice. In Germania, poti lua un "pass" care iti permite sa calatoresti pe toate rutele nationale de autocar pe durata unei zile.

"Gratis" este cuvantul magic

Aproape fiecare oras are propriile lucruri gratuite de care te poti bucura. Unele hoteluri ofera si bicicleta de inchiriat, ceea ce te poate scuti chiar si de cheltuit bani pe transportul in comun!

O simpla cautare pe Google nu dureaza mult si cu siguranta merita!

Alege un hotel cu multe lucruri.. "gratuite"

Nu doar pretul si aspectul camerei conteaza la un hotel. Daca hotelul ofera micul dejun gratis, asta te va scuti de o cheltuiala. De asemenea, este foarte important ca hotelul sa aiba un mini-bar sau frigider in camera pentru a nu fi silit sa cumperi tot timpul bautura si mancare la pret de bar si restaurant.

Mananca cel mai mult la pranz

Dupa ce ai mancat micul dejun oferit de hotel, pe la ora 2 sau 3 ar trebui sa ti se faca foame din nou. Profita din plin de ofertele de pranz pentru angajati din timpul saptamanii.

Andrei Luxury Travel este o agentie de turism cu oferte de city-break-uri in toate marile orase ale lumii.

Are sediul in Bucuresti, unde agentii asteapta cu drag pe aventurieri pentru a discuta viitoarea vacanta de vis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#oferte city break , #agentii turism