Esti imbatabil pe patru roti? Cele mai periculoase sosele ale lumii (Galerie foto)

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 08:48
7850 citiri
Esti imbatabil pe patru roti? Cele mai periculoase sosele ale lumii (Galerie foto)
Foto: Huffington Post

Daca esti un impatimit al traseelor imposibile pe patru roti, atunci afla ca exista o firma, in Marea Britanie, care pune la dispozitie astfel de itinerarii, lungi de doua zile, lasandu-te sa alegi si masina cu care vrei sa faci cursa.

Esti pus sa alegi intre 22 de trasee, unul mai periculos decat altul. Totul, e drept, pentru un pret cam piperat: 385.000 de dolari. Dar cand asta ti-e pasiunea, banii reprezinta doar un detaliu.

Provocari pentru soferi: Cele mai complexe drumuri din lume (Galerie foto)

In aceasta suma intra si zborul cu un avion personal catre hotelul de lux, de cinci stele, unde iti vei petrece noaptea, dar si un instructor experimentat.

Daca suma ti se pare prea mare, poti alege oricand sa mergi pe cont propriu pe una dintre cele mai pline de adrenalina rute din lume. O prima propunere a Huffington Post este Canionul Skippers din Noua Zeelanda, unde ai nevoie de un permis special pentru a putea circula.

Soseaua Pali din Oahu, Hawaii, mai ales pe portiunea ce duce catre Nu'uanu Pali, este una plina de istorie, insa nu prea e timp sa admiri peisajul.

Drumul cunoscut sub numele de Inelul lui Kerry, din Irlanda, este renumit pentru splendoarea sa, o excursie obligatorie daca ajungi in Irlanda. Este un drum turistic, de-a lungul coastei, pe tarmul Peninsulei Iveragh.

Traseul incepe din orasul Kenmare, trece prin Cahirciveen, apoi se intoarce, oferind privelisti ale Golfului Kells si ale Golfului Dingle. Trece apoi prin orasele Glenbeigh, Killorglin si Killarney. Lantul muntos din Peninsula Iveragh include MacGillycuddy Reeks si Carrantuohill, cei mai inalti munti din Irlanda, asa ca privelistea e garantata.

North Yungas sau Soseaua Mortii din Bolivia nu este denumita asa intamplator. In fiecare an, in jur de 200-300 de persoane mor pe aceasta sosea larga de numai 3,6 metri latime. Cel mai adesea sofatul agresiv este de vina, dar si stancile care cad de la inaltime sau alunecarile de teren sunt de vina.

Drumuri care iti taie rasuflarea (Galerie foto)

Los Caracoles, Chile, care trece prin Alpi, este o sosea doar pentru soferii experimentati. O simpla privire iti poate spune de ce.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#cele mai periculoase sosele, #sosele infricosatoare, #rute adrenalina masini, #rute excursii masina poze , #atractii