Ziua indragostitilor, la Hotelul de Gheata de la Balea lac

Miercuri, 02 Februarie 2011, ora 16:05
1893 citiri
Ziua indragostitilor, la Hotelul de Gheata de la Balea lac
Foto: travelsplendid.ro

Reprezentantii Hotelului de Gheata de la Balea Lac din masivul Fagaras au pregatit oferte speciale, pentru cei care vor sa petreaca la peste 2.000 de metri altitudine de Ziua Indragostitilor.

In functie de preferinte, turisti vor scoate din buzunare intre 300 si 450 de lei, precizeaza Adevarul.

Pe langa peisaj, turistii se pot bucura, intre 12 si 15 februarie, de un meniu servit pe platouri de gheata ori cocktailuri speciale.

"Am lansat doua oferte pentru turistii care vor sa petreaca un Velantine's Day de neiutat. In primul caz, turistii vor avea parte de o cina 'la cald', in Cabana Balea Lac si o noapte 'la rece', in Hotelul de Gheata, pentru 300 de lei, de cuplu. A doua oferta include cina la Hotelul de Gheata si cazarea la cabana, caz in care turistii vor scoate din buzunare cate 450 de lei", spune Adelina Grigoroiu, director de marketing al firmei care se ocupa de proiectul Balea Lac.

Turistii vor fi rasplatiti cu fel de fel de bunatati, de la file de pastrav cu sos olandez legume si orez, la platouri cu branzeturi, struguri si nuci, dar si un desert-surpriza, din partea organizatorilor.

"Meniul restaurantului de gheata va reprezinta, cu siguranta, o experienta culinara de neuitat. Specialitatile vor fi servite partial pe farfurii de gheata, iar cocktailul de deschidere, in celebrele pahare de gheata", completeaza organizatorii.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost inaugurat in ajunul Craciunului. Inedita constructie are o suprafata de 650 de metri patrati si 14 camere, care poarta denumirile unor pietre pretioase sau semipretioase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#balea lac ziua indragostitilor, #ziua indragostitilor fagaras , #Balea