Statiunea Busteni, de 300 de ori mai scumpa decat Whistler din Canada
Vacanta / Busteni
Transportul cu instalatiile pe cablu din statiunea Busteni este cel mai scump din Romania, un ski-pass valabil o zi intreaga pentru partia Kalinderu costa 250 de lei, echivalentul a 80 de dolari. In comparatie, in Poiana Brasov ski-pass-ul de o zi costa de doua ori mai putin, adica 125 lei, scrie Jurnalul National. Tot de doua ori mai ...
Traseele montane din Bucegi au fost redeschise
Sambata, 01 Mai 2010, ora 21:05 - Traseele montane din Bucegi au fost redeschise
Vacanta / Busteni
Traseele montane din Masivul Bucegi inchise la inceputul lunii noiembrie sunt practicabile oficial incepand de sambata. Seful Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, a declarat pentru...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Busteni . Această zonă va concentra articolele categoriei Vacanta din Ziare.Com care au subiectul principal: Busteni.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Busteni, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vacanta , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.