Baba Lena din Siberia are 89 de ani si-si da toata pensia pe calatorii (Galerie foto)

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 19:34
27903 citiri
Baba Lena din Siberia are 89 de ani si-si da toata pensia pe calatorii (Galerie foto)

Baba Lena, o batranica de 89 de ani din Rusia, e deja vedeta pe retelele de socializare. Asta pentru ca, spre deosebire de alte femei de varsta sa, nu se indeletniceste cu dulceturi, ci pune deoparte ban langa ban si pleaca peste hotare ori de cate ori poate.

Originara din Siberia, aceasta tocmai s-a intors din Thailanda, unde a stat la plaja si a mancat pe saturate supa tom kha, cu pui si nuca de cocos, arata The Independent.

👒👙🏊😜

A photo posted by Баба Лена Ерхова (@babushka_1927) on

A fost si in Vietnam, unde nu s-a sfiit sa urce chiar pe motocicleta.

Bunicuta, care arata exact asa cum te-ai astepta, cu baston, ochelari si cateodata batic, calatoreste singura si apoi posteaza pe Instagram fotografii din preumblarile sale.

Spune ca ii place la nebunie sa cunoasca oameni noi, iar in cazul ei varsta e un avantaj: "E usor pentru mine sa-mi fac prieteni cand sunt plecata, pentru ca multi oameni se mira ca la varsta mea calatoresc si vor sa ma ajute".

Curajoasa si fara pic de prejudecati, bunicuta incearca toate metodele de transport local. In Israel s-a distrat copios calatorind pe spatele unei camile.

De cand a implinit 83 de ani a fost atinsa iremediabil de aceasta patima a calatoriilor. De atunci a vizitat Turcia, Cehia, Germania, Vietnam si Israel. Tara sa favorita e Cehia, pentru ca oamenii sunt prietenosi si au mancarea foarte gustoasa, spune ea.

"Sa calatoresti inseamna o viata noua, oameni, intalniri. Cel mai important lucru pe care l-am invatat despre viata este ca exista oameni minunati in toate tarile", explica Baba Lena.

Intrebata daca nu se teme in timpul calatoriilor sale, pentru ca ajunge inevitabil si in locuri mai putin sigure, Baba Lena raspunde cu intelepciune: "Nu ai de ce sa te temi, pentru ca nu poti muri decat o data si vei muri oricum intr-o zi".

Baba Lena isi doreste sa treaca pragul varstei de 90 de ani in Republica Dominicana, pe care spera sa o poata vizita in aprilie. Pana atunci, isi suplimenteaza veniturile crescand si vanzand flori si cosand.

Здравствуйте, дорогие друзья! Знакомьтесь, это наша 89-летняя бабушка из Красноярска. Путешествовать бабушка начала в 83 года и посетила Чехию, Польшу, Германию, Турцию, Вьетнам, Израиль. Живет #БабаЛена в Красноярске. На путешествия копит весь год пенсию и летом продает цветы. Прекрасно переносит перелеты и ездит везде с одним рюкзачком. Our 89- years old grandma from Siberia in Moscow P.S Заблокировали наш прошлый аккаунт, к сожалению, поэтому создаем новый. Присоединяйтесь и следите за новыми путешествиями бабы Лены #babalena #@babushka1927 #babushka1927, #бабаЛена#супербабушка #супербабушка2016 #москва #moskow #russia #89traveller

A photo posted by Баба Лена Ерхова (@babushka_1927) on

Daca Baba Lena nu a ajuns inca in Romania, norvegianul Gunnar Garfors, calator "de meserie", ne-a vizitat. De altfel, acesta a fost in toate tarile lumii. Iata ce spune despre Romania.

Citeste si:
Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Franţa a desfăşurat în România, unde este naţiune-cadru a forţelor NATO, un sistem de apărare de tip sol-aer de ultimă generaţie, din cauza unor ameninţări ale Războiului rus din...
Cine a venit cu ideea impozitului progresiv în PSD. Fost sfetnic al lui Dragnea, conduce din umbră Ministerul de Finanțe - SURSE
Cine a venit cu ideea impozitului progresiv în PSD. Fost sfetnic al lui Dragnea, conduce din umbră Ministerul de Finanțe - SURSE
Schimbarea sistemului fiscal de la cotă unică la impozit progresiv a fost asumată de liderul PSD Marcel Ciolacu, însă a fost gândită de economistul Cristian Socol, susțin surse politice...