Cele mai bizare hoteluri din lume

Miercuri, 21 Mai 2008, ora 12:49
3485 citiri
Cele mai bizare hoteluri din lume

Pentru un pret intre 300 si 475 dolari pe noapte, cei carora le place aventura pot innopta la unul dintre cele mai ciudate hoteluri de pe mapamond - Ice Hotel din Quebec Canada.

Ineditul hotel a fost ridicat in anul 2001 din 500 de tone de gheata si 15.000 tone de zapada. Are 36 de camere, o capela magnifica, club de noapte, un faimos ice bar unde se serveste bautura in pahare speciale de gheata.

Salbatice si deopotriva rustice si "ecologice" sunt caracterizate ca fiind cele patru "apartamente" situate in copaci, la cinci metri inaltime, construite din materiale aborigene si bambus. Este vorba despre un hotel din Tamil Nadu, India.

Aici cazarea este mai ieftina, in medie de doar 150-250 dolari pe noapte, fiind acceptata plata cu Visa sau Mastercard. De la inaltimea camerelor se poate admira privelistea oferita de muntii din apropiere.

Cei interesati pot face excursii in rezervatiile naturale, calatorii calare pe elefanti sau safari. Intre facilitatile disponibile se numara room service, spalatorie, personal ce cunoaste multe limbi straine, linie telefonica fixa, camere pentru nefumatori. Si inca un amanunt - parcarea pentru oaspetii hotelului este gratuita.

Daca totusi preferati America si iubiti cainii, va puteti caza intr-un hotel - de doua camere - care are forma celui mai mare Beagle din lume. Pretul pentru o noapte este mai mic decat cele mentionate mai sus, sub 100 dolari.

Baie, cuptor cu microunde, uscator de par, frigider de dimensiuni reduse sunt disponibile, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre TV sau telefon. Originalul hotel este situat in Cottonwood, Id. SUA.

In schimb, cine este familiarizat cu lumea subacvatica poate alege un hotel cu numai doua camere aflat la 6,5 metri sub apa, in Florida, zona Key Largo. Bucatarie cu cuptor cu microunde, frigider, o baie unde se poate face un dus fierbinte, carti, filme la video, apartamentul are tot tacamul. Pentru a face reclama ciudatului hotel, proprietarul ne asigura pe website ca locul este ideal chiar si pentru celebrarea unei casatorii, dar si pentru petrecerea lunii de miere.

Dupa ce isi iau certificatul de scufundator, ceremonia este oficiata de un ofiter de stare civila, un toast si taierea tortului miresei urmand acest eveniment. Tinerii insuratei sunt ulterior asteptati cu flori proaspete in fiecare camera. Tariful mediu pentru o camera este de 350 dolari, cel mai apropiat aeroport de acest hotel fiind cel din Miami.

Vlad Voiculescu

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#subacvatic, #copaci, #gheata, #hotel, #ciudat , #camping europa