Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Cu 300 de euro poti calatori prin toata Europa

Miercuri, 19 Noiembrie 2008, ora 09:28
3362 citiri
Cu 300 de euro poti calatori prin toata Europa

CFR a scos pe piata niste oferte extrem de tentate, astfel ca turul Europei cu trenul va poate costa doar 300 de euro, iar studentii beneficiaza de 60% reducere daca aleg sa calatoresca in tara cu biletul de weekend.

Oferta este valibila in 30 de tari, precum Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Muntenegru, Macedonia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, informeaza

Click.

Astfel, cu InterRail (o legitimatie de calatorie nominala care e valabila numai insotita de pasaport sau un act de identitate) aveti ocazia sa calatoriti mult platind putin.

Preturile sunt convenabile pentru toata familia. Pentru o valabilitate de 5 zile din 10, un adult plateste 329 euro la clasa I, 249 euro la clasa a II-a, un tanar scoate din buzunar 159 de euro la calasa a II-a, iar un copil 165 de euro la clasa I si 124,50 euro pentru clasa a II-a.

Pentru o legitimatie de 10 zile din 22 de zile valabile preturile cresc putin. Astfel, un tanar va plati 489 de euro la clasa I, 350 la a II-a, 239 euro costa turul Europei pentru un tanar, la clasa a II-a si 245 de euro pentru copii la clasa I, respectiv 179,50 euro.

InterRail pentru 22 de zile costa: 629 euro pentru un adult la clasa I, respectiv 469 euro la clasa a II-a, 309 euro pentru un tanar, 315 euro pentru un copil la clasa I sau 234,50 euro, la clasa a II-a.

Pentru o legitimatie ce are valabilitate o luna continua preturile sunt urmatoarele: 809 euro pentru un adult la clasa I si 599 euro la clasa a II-a, 399 euro plateste un tanar, iar un copil 405 euro la confortul clasei I si 299,50 euro, la clasa a II-a..

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Europenii, neputincioși în a întări apărarea antiaeriană a Kievului. ”Dacă americanii ne-ar putea trimite sisteme Patriot”
Europenii, neputincioși în a întări apărarea antiaeriană a Kievului. ”Dacă americanii ne-ar putea trimite sisteme Patriot”
Mai multe țări, inclusiv Franța, sunt reticente în a se despărți de sistemele lor de apărare avansate, chiar dacă secretarul general al NATO a încurajat capitalele europene să transfere...
Europa se încălzeşte de două ori mai repede decât media planetei. Record de zile de „stres termic extrem”
Europa se încălzeşte de două ori mai repede decât media planetei. Record de zile de „stres termic extrem”
Europa a înregistrat în 2023 un număr-record de zile în care căldura resimţită de corpul uman a fost ”extremă”, din cauza unei temperaturi de peste 35°C-40°C. Efectul asupra...
#vacanta, #calatorie, #Europa, #tren, #ieftin , #camping europa