Destinatii romantice pentru Valentine's Day

Sambata, 13 Februarie 2010, ora 10:26
2656 citiri
Destinatii romantice pentru Valentine's Day

A mai ramas o singura zi pana la Valentine's Day, sau Ziua Indragostitilor in traditia occidentala. Nu v-ati facut inca niciun plan pentru aceasta zi? Timpul nu este pierdut. Va puteti urca in primul avion si sa zburati catre o destinatie romantica in care sa petreceti alaturi de persoana iubita.

Asadar, puteti alege Parisul, care ramane cel mai romantic oras din lume. Cunoscut ca si capitala dragostei si a luminii, Parisul este inca o atractie populara pentru cuplurile indragostite. Aici gasiti foarte multe restaurante cu o atmosfera si o ambianta romantica.

Puteti alege dintr-o paleta larga de restaurante, amenajate in stiluri diferite. Toate pregatesc meniuri speciale cu ocazia Zilei Indragostitilor. Daca vizitati Turnul Eiffel puteti lua cina in restaurantul Jules Verne de la etajul al doilea. Acesta ofera o imagine extraordinara a orasului.

O cina romantica pe un vaporas care strabate Sena ar putea incheia cum nu se poate mai bine seara de Valentine's Day.

Pentru o plimbare linistita ati putea merge in Jardins du Luxembourg, cel mai mare parc al Parisului.

Si Venetia este un loc in care puteti petrece clipe de neuitat de Valentine's Day. Cand spui Venetia spui romantism, spui plimbari cu gondola prin increngatura de canale, spui castele poleite, spui frumusete absoluta.

Venetia este presarata cu legende, cea mai importanta dintre ele fiind legenda aventurierului Giacomo Casanova, cel ale carui indrazneli amoroase aveau sa inspire nenumarati indragostiti, de-a lungul secolelor.

Laguna unica in lume are ce arata deopotriva iubitorilor istoriei si artei, dar si perechilor de indragostiti ce vin sa-i cunoasca splendoarea.

Roma, capitala Italiei, este impanzita de monumente istorice de origine romana, etrusca, renascentista si baroca lasate de trecerea vremii. Are are de oferit cate ceva pentru toti indragostitii.

Puteti merge alaturi de persoana iubita la Fontana di Trevi. Apa din fantana vine din izvorul Acqua Vergine, numit asa deoarece, conform legendei, o fecioara le-a aratat sursa soldatilor insetati. Povestea e sculptata in dreapta lui Oceanus.

Se spune ca trebuie sa arunci un banut in fantana ca sa fii sigur ca te vei intoarce la Roma, dar si ca dorintele puse la aruncarea banutului se indeplinesc.

Viena este considerat orasul muzicii si al artelor este locul ideal pentru a sarbatorii dragostea. Daca ajungeti aici, va puteti rasfata intr-o cafenea cocheta, puteti vizita Catedrala Sfantului Stefan, Palatul Schonbrunn, Palatul Belvedere, puteti vizita orasul intr-o caleasca, sau puteti merge la teatru sau la un spectacol de vals vienez.

Viena este un oras incarcat de istorie, de monumente si cladiri magnifice. Este un loc ideal pentru a petrece alaturi de persoana iubita.

Las Vegas are nenumarate secrete "romantice" de descoperit. Foarte multe cupluri vin aici pentru a se casatori. Las Vegas este cunoscut international ca un oras de vacanta cu hoteluri si locuri de odihna, magazine si faimoase cazinouri.

Principalele atractii de aici sunt Fantanile Bellagio, Gradina Pasarilor Flamingo, Muzeul Guggenheim in Hotelul Venetian, Spectacolul de lumini Within Mirage.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#valentine day, #Ziua Indragostitilor, #destinatii romantice Valentine Day , #camping europa