Programul "O saptamana la mare", sejur ieftin pe litoral

Miercuri, 30 Iulie 2008, ora 15:27
3765 citiri
Programul "O saptamana la mare", sejur ieftin pe litoral

Datorita slabei promovari a destinatiilor turistice romanesti,in special a lioralului romanesc, tot mai multi romani prefera sa-si petreaca vacantele in strainatate, amagiti de o promovare agresiva cu oferte uneori inselatoare.

Chiar daca guvernantii nu sunt interesati de soarta turismului romanesc, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc considera ca romani trebuie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania, fapt pentru care a decis facilitarea petrecerii concediilor pe litoral,la tarife foarte mici, a unui numar cat mai mare de romani.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a hotarat continuarea programul "O saptamana la mare" in perioada 1-15 septembrie 2008, in conditii deosebit de atractive, anunta Amos News.

Astfel tarifele practicate pentru 6 nopti cazare , fara servicii de masa si care includ taxa pe valoarea adaugata si comisionul de 10% cedat agentiilor de turism sunt urmatoarele:

- la hotel 1 - 129 lei / sejur

- la hotel 2 - 159 lei / sejur

- la hotel 3 - 189 lei / sejur.

Intrucat locurile de cazare incluse in acest program sunt foarte solicitate si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, vanzarea se va face conform principiul "primul venit, primul servit".

Pana acum in acest program s-au inscris 14 societati hoteliere de pe Litoral care au pus la dispozitie peste 1500 de locuri pe serie.

Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse in vanzare, in cel mai scurt timp, prin intermediul agentiilor de turism din intreaga tara.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
”Cel mai mare” concert al Madonnei poate fi văzut gratuit, pe o plajă legendară
”Cel mai mare” concert al Madonnei poate fi văzut gratuit, pe o plajă legendară
Madonna va susţine un mega-concert gratuit sâmbătă, 4 mai, pe legendara plajă Copacabana din Rio de Janeiro. Acesta va marca finalul turneului său, au anunţat cântăreaţa şi...
#plaja, #Marea Neagra, #saptamana, #program, #litoral, #ieftin , #camping europa