Revelionul, mai ieftin in Ungaria si Turcia

Duminica, 26 Octombrie 2008, ora 12:06
2674 citiri
Revelionul, mai ieftin in Ungaria si Turcia

"Unde faci Revelionul"? Aceasta este una dintre cele mai fecvente intrebari care ti se pune in aceasta perioada a anului de catre prieteni si cunoscuti.

Romanii pentru care banii nu sunt o problema pot alege dintre o multitudine de variante, de la locatiile exclusiviste de pe Batranul Continent, pana la excursii exotice in tarile asiatice.

Pentru cei cu mai putina dare de mana, agentiile de turism au scos la vanzare pachete speciale in statiunile din tara. Daca meleagurile nationale nu va mai atrag, puteti alege ofertele din Ungaria si Turcia, tari in care se pot face sejururi chiar mai ieftin decat in Romania.

Astfel, ofertele pentru un Revelion la Budapesta incep de la 170 de euro de persoana, in timp ce in Austria, acestea pleaca 500 de euro, iar in Poiana Brasov se invart in jurul valorii de 800 de euro.

Potrivit ofertelor prezentate la Targul de Turism de saptamana aceasta, un sejur de 5 zile in Budapesta, de Revelion, costa 385 de euro/persoana in camera dubla, la un hotel de 4 stele. Turistii participa la un tur al orasului si primesc, bonus, cina festiva de Revelion, cu meniuri specifice artei culinare maghiare. Daca se deplaseaza pe cont propriu, turistii gasesc, tot in Budapesta, cazare pentru 4 zile la hoteluri de 3-4 stele, la preturi intre 170 si 260 de euro, asemanatoare cu cele din Paris, scrie Gardianul.

In perioada revelionului, trei zile pe litoralul din Bulgaria, in centrul statiunii Nisipurile de Aur, costa 280 de euro. In pret nu este inclus transportul, ci doar cazare cu demipensiune, cina festiva de Revelion si un pahar de sampanie pentru aceeasi noapte.

La randul lor, romanii care vor sa petreaca Revelionul in renumita statiune Kusadasi, pe litoralul turcesc al Marii Egee, gasesc usor oferte la 400 de euro/persoana. Transportul se face cu autocarul, iar pretul include 7 nopti de cazare, cu mic dejun, cina bufet si masa de Revelion. Pentru doar 4 nopti, costurile scad pana la 220 de euro, mai scrie publicatia centrala.

Cea mai valoroasă sportivă a României, înainte de provocarea din Ungaria: ”Eu voi fi iarăși în două curse”
Cea mai valoroasă sportivă a României, înainte de provocarea din Ungaria: ”Eu voi fi iarăși în două curse”
Canotoarea Simona Radiş, considerată cea mai valoroasă sportivă a României în 2023, a declarat, luni, la Complexul Sportiv Naţional ''Elisabeta Lipă'' de la Snagov, că de abia aşteaptă...
Schimbare radicală la turneul final. România s-a calificat miraculos, pentru prima dată în istorie
Schimbare radicală la turneul final. România s-a calificat miraculos, pentru prima dată în istorie
Turneul final al Billie Jean King Cup se va disputa sub formă de tablou eliminatoriu, la Sevilla, între 12 şi 20 noiembrie, a anunţat joi Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), care...
#Revelion, #Turcia, #Ungaria, #Romania, #costuri, #cazare, #masa, #transport , #camping europa