Unde ne putem petrece Pastele mai ieftin

Sambata, 28 Februarie 2009, ora 14:51
1841 citiri
Unde ne putem petrece Pastele mai ieftin

Pentru ca pana la Paste nu mai este mult, agentiile de turism si-au pregatit deja ofertele.

Cu un buget de 258 euro de persoana va puteti petrece un sejur la Kusadasi si beneficiati de 5 nopti cazare cu mic dejun si demipensiune in Canakale, Kusadasi si Istanbul, transport cu autocarul. Oferta este valabila in perioada 16 aprilie - 23 aprilie.

Pentru suma mentionata beneficiati de o noapte cazare in Canakkale la Hotel Bogaz 3 stele, cu mic dejun inclus, 3 nopti cazare cu demipensiune in Kusadasi la hotelul Esat 3 stele, 2 nopti cazare la hotel 3 stele in Istanbul, mic dejun inclus.

Suma include si serviciile unui ghid, o masa festiva de Paste cu carne de miel si oua rosii, precum si transportul cu autocarul pe traseul Bucuresti - Kusadasi - Bucuresti.

Daca insa preferati Croatia, cu 395 Euro de persoana puteti opta pentru un circuit Serbia - Muntenegru - Croatia, cu 8 nopti cazare in hoteluri de 3 stele cu mic dejun, transport cu autocarul pe traseul Belgrad, Budva, Dubrovnik, Split, Opatjia, Zagreb, Ljubliana, Budapesta. Traseul include calatorie pe malul Dunarii, printre munti in Muntenegru, pe Coasta Dalmata, veti fi cazati in Croatia in zona Trogir. Veti putea vizita Dubrovnik, "perla Croatiei".

Excursiile la Parcul Plitvice, fiordul Kotor si Opatjia sunt incluse in pret. Cei indragostiti de Grecia isi pot face o vacanta de vis cu doar 23 euro de persoana pe noapte in Insula Thassos, cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele, transport individual.

Daca insa nu doriti sa parasiti tara, cu 96 Euro de persoana per sejur va puteti relaxa la Bran, in 5 nopti cazare cu pensiune completa la pensiunea Mama Cozonacilor. Oferta este valabila pana la 1 iulie. Tariful include 5 nopti cazare si pensiune completa, tariful fiind valabil pentru intrari duminica si iesiri vineri.

"Este una din cele mai faimoase pensiuni din zona Bran, atat pentru locatia extraordinara cat si pentru renumitele placinte si cozonaci ce pot fi serviti aici. Pe langa toate acestea oaspetii sunt rasfatati cu miere din stupii propri si pot chiar pescui din pastravaria pensiunii", arata sursa citata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#vacanta ieftina Paste , #camping europa