Unde va puteti petrece Revelionul (Galerie Foto)

Sambata, 19 Decembrie 2009, ora 19:25
1490 citiri
Unde va puteti petrece Revelionul (Galerie Foto)

A mai ramas foarte putin timp pana la Revelion, iar daca nu v-ati facut rezervari din timp, v-au mai ramas putine sanse pentru a gasi un loc de cazare.

Pana acum, au fost vandute aproximativ 80% din pachetele turistice si locurile tinute de agentii in hoteluri, potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Printre cele mai cautate pachete turistice interne din aceasta iarna sunt cele de turism montan pentru Valea Prahovei, Predeal, Poiana Brasov si Bran-Moeciu.

Multi dintre hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au redus preturile la pachetele de Sarbatori fata de anul trecut, insa cu toate acestea rezervarile sunt, in unele statiuni, la jumatate fata de aceeasi perioada a lui 2008.

Cele mai cautate pentru acest sfarsit de an sunt vilele, care sunt si cele mai ieftine. Pentru o vila cu 5, 6 sau 7 camere la Sinaia turistii platesc si preturi de 1.000 de lei pentru trei nopti de cazare, insa in acesti bani se asigura doar cazarea, fara nicio masa, fara masa festiva si fara petrecerea din noaptea de Revelion.

La hotelurile din Sinaia, preturile variaza intre cateva sute de lei si cateva sute de euro, in functie de conditiile de cazare.

Cele mai ieftine pachete turistice sunt la hotelurile de doua stele, unde pentru trei nopti de cazare cu mic dejun, masa de Revelion si masa festiva in prima zi a anului turistii platesc 550 de lei de persoana.

Va puteti petrece Revelionul si la Marginimea Sibiului, cunoscuta zona de turism rural. Aici, insa, preturile au crescut cu 10%-15% fata de iarna trecuta.

Anul trecut, tariful mediu pe noapte la o pensiune de trei margarete era 600 de lei de persoana pentru un sejur de patru nopti, iar acum turistii vor scoate din bunzunar in jur de 700 de lei, pentru aceeasi perioada. Un sejur de Revelion la o pensiune de patru margarete poate sari de 2.000 de lei.

La Predeal, insa, doar trei nopti petrecute la o pensiune de 3 margarete, cu demipensiune, ajung la peste 200 de euro de persoana.

Daca doriti si daca aveti bani multi la dispozitie, va puteti petrece noaptea dintre ani la unul dintre hotelurile de lux din Capitala. Acestea ii imbie pe petrecaretii bucuresteni cu tot felul de bunatati pentru noaptea Revelion.

Puteti manca homar pe gheata cu maioneza si sofran, antricot de vita in crusta de sare de mare, pulpe de iepure, salata de picioare de crab, tartar de sturion afumat sau ciuperci cu ulei de trufe.

Si preturile sunt insa pe masura. Pentru un meniu veti scoate din buzunar cel putin 900 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Revelion Romania 2010, #preturi cazare Revelion, #Valea Prahovei Revelion , #camping europa