Valentine's Day in orasul muzicii - Viena

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 07:49
1899 citiri
Valentine's Day in orasul muzicii - Viena
Foto: foto-julius

Una dintre cele mai frumoase capitale europene, Viena, intampina indragostitii cu atractii deosebite si nenumarate: magnificul Hofburg, intinsul Palat Schonbrunn, renumitul parc de distractii Prater, eleganta Ringstrasse sau Kartner Strasse, zona de shopping Mariahilfer si centrul comercial Sud reprezinta doar o mica parte din ceea ce are de oferit acest oras de Valentine's Day.

Orasul este renumit si pentru muzica sa pe toate gusturile, de la opera la jazz sau de la Strauss la muzica pop.

Astfel, odata ajunsi aici, Agentia Dacris Travel va invita sa sarbatoriti un weekend de vis in orasul muzicii si sa incheiati in mod perfect ziua de Valentine's Day la Balul Johann Strauss.

Va veti bucura de romantismul unui adevarat bal vienez in atmosfera si ambianta magnifica a Kursalonului - una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena si adevarata casa a concertelor lui Strauss. Puteti lua lectii de dans de la instructorii profesionisti sau pur si simplu sa va relaxati la un pahar de vin in "disco lounge".

Perioada weekendului este 12-15 februarie, cazare 3 nopti la hotel 3 sau 4 stele in camera dubla cu mic dejun, zbor dus-intors cu compania Blue Air, taxe incluse (exceptie bagaj de cala care este optional).

Daca doriti sa mergeti la hoteluri de trei stele, puteti opta pentru Fuerst Metternich, NH Belevedere sau Savoy Garni, pentru 270 euro/pers/camera dubla/3 nopti/mic dejun.

In materie de hoteluri de patru stele puteti alege dintre Kummer Hotel, HH Atterseehaus sau NH Wien, pentru 280 euro/pers/camera dubla/3 nopti/mic dejun. Tariful nu include taxa de rezervare 5 euro/adult si asigurarea medicala. De asemenea, oferta este valabila pentru cotatia la zbor din 13 ianuarie 2010.

Atractiile excursiei vor fi ceremonia traditionala de deschidere a Balului, dansuri si muzica clasica din trecut pana in prezent, workshop-uri de dans cu instructori profesionisti, spectacolul de la miezul noptii, disco lounge si cina cu 3 feluri de mancare si bauturi.

A.G.

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Valentines Day Viena, #Viena Ziua Indragostitilor , #camping europa