Airbnb interzice camerele de supraveghere în locuințele închiriate. Când vor avea oaspeții intimitate completă
Vacanta / cazare
Cea mai cunoscută platforma online de cazare face o schimbare majoră la nivel global. Airbnb a decis că proprietățile închiriate nu mai pot avea camere de supraveghere. Până acum, oaspeții nu beneficiau de intimitate completă, fiind permisă supravegherea video în spații comune, doar când acest lucru era adus la cunoștință de ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei cazare . Această zonă va concentra articolele categoriei Vacanta din Ziare.Com care au subiectul principal: cazare.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - cazare, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vacanta , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.