Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

5 idei de sejururi romantice pentru Valentine's Day (Galerie foto)

Luni, 13 Februarie 2012, ora 21:08
5045 citiri
5 idei de sejururi romantice pentru Valentine's Day (Galerie foto)

Daca nu v-ati hotarat inca unde sa petreceti Ziua Indragostitilor, ati putea opta pentru un weekend intr-o capitala europeana sau pentru o calatorie spre o insula paradisiaca.

Iata cateva idei de destinatii pentru ecapade in doi, pline de romantism, sugerate de Femme Actuelle.

1. Praga

Orasul cu mii de turnuri si clopote este destinatia ideala pentru un sejur romantic. Amestecul fericit de stiluri arhitecturale, de la roman, gotic, baroc sau cubist il descoperiti in capitala ceha, al carei centru istoric se afla pe lista UNESCO.

De asemenea, puteti aprecia orasul vechi Stare Mesto cu hotelul si orologiul astronomic, biserica Notre-Dame de Tyn. Este recomandata si o plimbare pe podul Charles.

2. Polinezia

Ofera o destinatie de vis atat persoanelor care sarbatoresc mai multi ani de la casatorie, ca si pentru tinerii indragostiti. Laguna si culorile schimbatoare, insulele, plajele cu nisipul fin, totul va va fermeca. Tahiti, Moreea, Bora Bora sunt destinatii turistice spre care va puteti indrepta.

3. Haute-Pyrenees

Satul Loudenvielle din Haute-Pyrennes, aflat pe malul lacului Genas, este un loc tipic si plin de farmec pentru un sejur in doi la munte. Puteti cobori pe partia de schi, sa va plimbati prin apropierea lacului, sa va destindeti in sauna resedintei sau sa va incalziti cu un vin fiert intr-o cabana.

4. Anglet

Un sejur pe coasta atlantica, la Anglet, este ideal pentru destindere, cu multe terapii: baie marina, gomaj cu sapun negru, masaj oriental, precum si acces la laguna (370 metri patrati), clubul de fitness sau in alte centre de sporturi diferite.

5. Conservatorul iubirilor

Inaugurat in decembrie 2011, la Noyant la Gravoyere (department din Maine-et-Loire), propune indragostitilor sa-si graveze dragostea in piatra si s-o expuna in gradina. In acest parc, se pot vedea blocuri de granit ce poarta prenumele sau initialele cuplurilor care au renuntat la scrijelirea copacilor. Pentru a face acest lucru, obtineti contra cost un certificat de pe Internet si apoi puteti vizita locul unde se afla piatra voastra.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#destinatii Ziua Indragostitilor, #destinatii vacanta doi, #destinatii concediu romantic, #Valentine s Day destinatii , #destinatii