Cat costa Revelionul la "Castelul lui Dracula"?

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 19:50
3271 citiri
Cat costa Revelionul la "Castelul lui Dracula"?

Localurile din Bistrita-Nasaud organizeaza, in noaptea dintre ani, petreceri care costa peste o suta de lei in cluburi si peste o mie de lei la Hotelul Castel Dracula din Pasul Tihuta, pentru patru nopti, unde turistii vor putea schia si se vor putea da cu sania pe partia din apropierea castelului.

Cele mai ieftine sunt petrecerile organizate in cluburile din Bistrita. Astfel, cei care aleg sa petreaca in club impreuna cu prietenii cu bufet suedez si sampanie din partea casei vor plati intre o suta si 120 de lei chiar la intrare.

In schimb, restaurantele de trei stele din Bistrita organizeaza mese festive pe baza de rezervari cu preturi intre 200 de lei si 250 de lei/persoana. Pentru acesti bani, participantii primesc gustari reci si calde, cafea, sampanie, fel principal, desert, fructe, saleuri, iar un DJ va intretine atmosfera.

Un hotel de trei stele a pregatit si o oferta pentru grupuri. Un pachet de trei nopti si patru zile costa aici 599 de lei de persoana. Turistii vor sosi in 30 decembrie, vor avea parte de un tur al orasului, de cina festiva la restaurant, dar si de focuri de artificii si petreceri in fiecare zi pe care si-o petrec aici.

1000 de lei la Hotel Castel Dracula

La Hotelul Castel Dracula din Pasul Tihuta pachetul de trei nopti si patru zile costa 1.050 de lei de persoana, iar cel de patru nopti si cinci zile 1.250 de lei de persoana. Conform reprezentantilor hotelului, turistii vor sosi in 29 decembrie, vor fi serviti cu "elixirul nemuririi si tineretii, bautura preferata a Contelui Dracula", li se vor transmite "regulile de supravietuire in castel" pentru a fi "feriti de pericolele care bantuie castelul". Cat timp vor sta aici, vor putea vizita cavoul contelui Dracula, vor fi invitati la Balul Vampirilor, la bal mascat, la karaoke si la concursuri cu premii.

In timpul liber, ei pot face drumetii prin Muntii Bargaului, pot schia si se pot da cu saniuta pe partia din apropierea castelului, pot inchiria ATV-uri sau pot opta pentru plimbari cu telescaunul sau cu sanii trase de cai.

Un hotel de patru stele din Bistrita le-a pregatit turistilor pachete de patru nopti si cinci zile la pretul de 1.050 de lei de persoana in camera dubla si 1.200 de lei de persoana in apartament. Ei sunt asteptati sambata seara la Bistrita deoarece duminica vor pleca intr-o excursie cu autocarul in Parcul National Muntii Rodnei. Turistii vor putea schia pe partiile de la Valea Blaznei si se vor putea plimba cu sania trasa de cai.

"Royal for Her" si "Royal for Him"

La singurul hotel de cinci stele din Bistrita, turistii au putut opta, printre altele, pentru pachetele "Royal for Her" si "Royal for Him" la pretul de 281 de euro de persoana. Acestea presupun impachetare cu vinotherapy, manichiura spa, coafat, manichiura japoneza; patru nopti de cazare, cina festiva in noaptea dintre ani, seara de film gratuita, brunch de 1 ianuarie 2013, sampanie in camera la sosire, bomboane de ciocolata, acces gratuit la sauna si jacuzzi, la sala de fitness si piscina.

Un alt pachet, "New Year's Delight", costa 175 de euro de persoana si presupune doua nopti de cazare, cina festiva in noaptea dintre ani, brunch de 1 ianuarie 2013, sampanie in camera la sosire, acces gratuit la sauna si jacuzzi, la sala de fitness si piscina.

Pachetul "Just One" costa 145 de euro de persoana si include o noapte de cazare, cina festiva in noaptea dintre ani, brunch de 1 ianuarie 2013, sampanie in camera la sosire, acces gratuit la sauna si jacuzzi, la sala de fitness si piscina.

Cei care isi doresc sa participe doar la cina festiva de Revelion au platit 390 de lei de persoana.

De asemenea, au la dispozitie bufet de fructe, inghetata si fantana de ciocolata, bauturi open bar, atmosfera fiind intretinuta de muzica live si DJ.

Potrivit reprezentantilor hotelurilor si restaurantelor, locurile sunt ocupate in proportie de peste 75 la suta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Revelion Castel Dracula, #oferte Revelion Bistrita , #destinatii