Ce destinatii de vara prefera romanii care merg in Bulgaria

Advertorial
Marti, 28 Iunie 2016, ora 15:30
17783 citiri
Ce destinatii de vara prefera romanii care merg in Bulgaria

Bulgaria este una dintre tarile preferate de multe ori de romani. Litoralul romanesc e in concurenta cu cel bulgaresc si de multe ori cel din urma castiga.

Romanii prefera Bulgaria deoarece peisajele sunt mult mai frumoase ca acelea din Romania, apa este mult mai limpede si mai curata, iar preturile sunt de multe ori mai bune.

Datorita interesului manifestat de romani pentru Bulgaria, agentia de turism Q Travel a avut si are o multime de oferte turistice pentru cei care vor sa se bucure de tot ceea ce este frumos in aceasta tara.

Printre destinatiile de vara din Bulgaria preferate de romani se numara:

Statiunea turistica Sunny Beach

Pe litoralul Marii Negre, in regiunea Burgas a Bulgariei, se afla statiunea Sunny Beach, cea mai mare si mai moderna statiune de pe litoralul bulgaresc.

Statiunea numara in total aproximativ 120 de hoteluri si vile, dar si doua camping-uri. Hotelurile sunt de la 2 la 5 stele si pot avea o multime de facilitati (SPA, piscina, restaurante, parcare, etc.).

Sunny Beach este o statiune cu totul si cu totul deosebita. Plaja de aici este recunoscuta in randul turistilor deoarece nisipul este fin si curat, numai bun de plaja, dar si de plimbari.

Lungimea plajei este de aproximativ 9 km, insa, din cauza faptului ca e mai ingusta (30-40 m), uneori poate fi aglomerata.

In statiunea Sunny Beach ai multiple posibilitati de distractie si/sau relaxare: cluburi, sporturi de apa, tenis, fotbal, golf, restaurante, magazine etc.

Manacarea este buna si poti alege atat preparate internationale, cat si traditionale.

Nisipurile de Aur

Statiunea Nisipurile de Aur este o alta statiune mare si cunoscuta. Ea se afla la 13 km de Albena si la 17 de Varna.

Denumirea statiunii vine de la culoarea aurie a nisipului. Plaja din aceasta statiune nu este una foarte mare. Ea are doar 4 km lungime si 100 m latime, insa este amenajata foarte frumos.

Sunt sectoare in care accesul e gratuit, dar si sectoare in care trebuie sa platesti pentru a intra.

Statiunea Nicipurile de Aur face parte din Parcul National Nisipurile de Aur. Statiunea se afla situata intre mare si padure, ceea ce o face sa fie mai deosebita fata de alte statiuni.

Cea mai mare suprafata a statiunii este deschisa publicului in perioada mai - octombrie, cu exceptia unor hoteluri situate aproape de Varna, care sunt deschise tot anul.

In privinta locurilor de cazare, oamenii se pot caza atat in hoteluri, cat si in vile. Sunt in total 70 de hoteluri si vile care isi asteapta clientii. Marea majoritate a hotelurilor au piscine, deoarece plaja este destul de mica.

Posibilitatile de distractie si relaxare sunt numeroase (baruri, terase, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis si fotbal, club de echitatie, cazinou, cinematograf in aer liber, cluburi de noapte, etc.), fapt pentru care nu te vei plictisi nici o clipa.

O multime de romani prefera aceasta statiune, ceea ce nu e de mirare.

Statiunea Constantin si Elena

Statiunea Constantin si Elena este o statiune deosebita din cel putin doua puncte de vedere: este cea mai veche statiune din Bulgaria si are izvoare minerale si termale.

Statiunea a inceput sa se dezvolte incepand cu anul 1900 si de atunci atrage an de an tot mai multi turisti. Denumirea statiunii vine de la manastirea cu acelasi nume.

Chiar daca aceasta statiune se dezvolta de la an la an, nu a ajns inca la nivelul de dezvoltare al altor statiuni de renume (cum ar fi cele amintite mai sus).

Statiunea Constantin si Elena este o statiune perfecta pentru persoanele care vor sa se bucure de un concediu linistit si relaxant, in care sa beneficieze de efectele terapeutice ale apei termale.

Sunt locuri in care izvoarele termale se afla pe plaja si se varsa direct in apa, dar si piscine (acoperite sau nu) cu apa termala.

In aceasta statiune poti inchiria biciclete, dar si diferite ambarcatiuni. Daca vrei sa te distrezi vei gasi o multime de baruri si pub-uri.

Romanii merg in Bulgaria pentru a se bucura de mare, fapt pentru care, principalele destinatii turistice preferate de catre romani sunt statiunile aflate pe litoralul Marii Negre.

Intra pe www.q-travel.ro si vezi ofertele de anul acesta pentru litoralul bulgaresc. E foarte posibil sa gasesti ceva ce sa iti convina din toate punctele de vedere.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#statiuni Bulgaria, #cazare Bulgaria, #vacanta Bulgaria , #destinatii