Ce e nou pe litoralul bulgaresc

Advertorial
Joi, 10 August 2017, ora 11:27
44558 citiri
Ce e nou pe litoralul bulgaresc

Litoralul bulgaresc a devenit o destinatie preferata cu precadere de familiile cu copii, avand in vedere multitudinea de hoteluri din Bulgaria cu regim all inclusive, dar si preturile prietenoase.

Ce nu stie toata lumea insa, e ca litoralul Bulgariei nu este doar o colectie de complexuri gen capsula, in care nu se intampla nimic notabil: piscina, mancare, bautura, somn si de la capat.

Hotelierii, dar si municipalitatile, sunt interesati sa devolte constant zona pentru a atrage din ce in ce mai multi turisti.

Asa se face ca litoralul bulgaresc e altul in acest an fata de 2016. Iata ce s-a schimbat.

Daca vrei o vacanta in Albena, trebuie sa stii ca au "rasarit" scari rulante care fac legatura intre zona parcului si centrul Albenei. Da, suna a lene: cum sa te deranjeze sa cobori si sa urci niste sute de metri?! Dar masura nu e asa absurda precum pare: atrage un nou public, cel cu dificultati de deplasare: varstnici si familii cu copii mici. Plus ca e chiar amuzant si inedit sa te plimbi pe scara rulanta in aer liber, nu?

Scara este partial terminata, anul viitor fiind anuntata finalizarea proiectului, care va cuprinde cate o scara pe sens.

Desi nu e o noutate absoluta, o parte din Aqua Parkul din Albena e proaspat aparuta, in urma unei recente extinderi. Intins pe 30.000 de metri patrati, Aqua Parkul este o atractie in sine, aducand si turisti din zonele apropiate.

Gasesti aici atractii pentru toate varstele: mega-tobogane cu apa, rauri lenese, canioane, fantani, spatii de joaca, dar si spatii mai retrase unde poti servi o gustare sau o inghetata. Albena a devenit astfel un centru de atractie si pentru tineret, nu numai pentru familii. Carui tanar nu ii place adrenalina?!

Tot in Albena, a aparut un hotel nou nout: hotelul Paradise Blue, care are toate stelele posibile si si le merita! Sigur ca are varianta de lux a tuturor facilitatilor la care te poti gandi, de la paturi gigantice cu asternuturi mai fine decat pielea unei domnisoare, pana la generoasa piscina. E rasfat total, aproape de casa, pentru cei mai pretentiosi dintre noi.

Nici Nisipurile de Aur nu sunt mai prejos. Aici hotelurile se renoveaza si se modernizeaza constant. Hotelul Sentido, care este aflat in managementul lantului Grifid, a fost complet renovat in 2017, iar hotelul Encanto Beach, tot parte din lantul Grifid, urmeaza sa fie renovat anul viitor.

Daca ai pofta sa stai intr-o camera unde totul miroase a nou, iar culorile sunt pline de viata, Nisipurile de Aur iti ofera optiuni multiple. Si Melia Grand Hermitage a adus modificari la conceptul level si a adaugat tobogane de apa noi noute. Numai Albena sa atraga petrecaretii?!

Si in Sunny Beach gasim o noutate demna de atentia noastra. iH@tel, ultimul hotel renovat in totalitate de pe litoralul bulgaresc, are un concept foarte interesant: un hotel smart!

Pe langa toate facilitatile la care te poti gandi, piscina, sala de fitness, programe pentru copii si adolescenti etc., hotelul se lauda cu o platforma proprie, prin care ai acces la toate aceste facilitati.

Inutil sa iti spunem ca ai si wi-fi inclus, ca sa ramai conectat pe tot parcursul sejurului. iH@tel e locul perfect pentru generatia iubitoare de digital.

Te-am convins deja ca, oricine-ai fi, vei gasi un loc pe placul tau la mare, la o aruncatura de bat de casa?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#vacanta Bulgaria, #vacanta Albena , #destinatii
Comentarii