Criza taie din pretul destinatiilor de lux

Sambata, 28 Martie 2009, ora 09:32
1341 citiri
Criza taie din pretul destinatiilor de lux

Destinatiile turistice care pana anul trecut erau doar un vis pentru unii romani ar putea deveni accesibile in acest an inclusiv oamenilor cu venituri medii.

Criza economica a micsorat preturile la pachetele turistice pentru detinatii precum Sardinia, Coasta de Azur, Dubai sau Thailanda.

Pentru aceste destinatii s-au inregistrat, in ultimul timp, scaderi ale preturilor pachetelor turistice cu aproximativ 20%-30%, informeaza Evenimentul Zilei.

In ultimele luni s-au inregistrat scaderi importante ale preturilor la biletele de avion catre Thailanda, aceste scaderi mergand uneori si pana la 40% din preturile de alta data.

Si Dubaiul, destinatie visata de multi si considerata simbol al luxului, tinde sa devina, de anul acesta, o destinatie mult mai "populara".

Tot Romania e mai ieftina de Paste

Pentru cei care chiar nu isi permit nici macar in aceste conditii sa mearga spre o destinatie de lux, trebuie sa stie ca hotelierii romani le ofera pachete turistice foarte convenabile pentru Paste si 1 Mai.

Astfel, cinci-sase nopti de cazare la munte, pe Valea Prahovei si in statiunile de pe litoralul romanesc, au preturi ce pornesc de la 160 de lei de persoana.

Hotelurile si pensiunile ii asteapta deja pe turisti in special pe Valea Prahovei, cu preturi adaptate vremurilor grele.

La munte au fost deja rezervate in jur de 50% dintre locuri, iar hotelierii sunt optimisti ca, odata cu incalzirea vremii, si turistii isi vor face aparitia.

Cinci nopti la munte in conditii de doua stele costa, pana la sfarsitul lui aprilie, 158 de lei, de duminica seara pana vineri, in cadrul programului "O saptamana la munte".

Si hotelierii de pe litoral au pus la punct oferte pentru a-i convinge pe turisti sa populeze plajele in ciuda vremii ce se prevede schimbatoare.

Romanii vor beneficia de un sejur de doua nopti, de pe 19 aprilie, cu mic dejun si pranz festiv, la preturi de la 199 de lei de persoana, intr-un hotel de trei stele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#destinatii de lux, #criza economica, #vacanta la munte, #pret sejur , #destinatii