Destinatii de vacanta bune pentru silueta

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 18:05
2035 citiri
Destinatii de vacanta bune pentru silueta

De obicei, concediile nu ne aduc numai relaxare, ci si cateva kilograme in plus. Totusi, exista si destinatii care nu numai ca te vor ajuta sa te mentii in forma, dar te vor face sa te intorci mai suplu decat ai plecat.

Expertii americani in nutritie si sanatate, citati de Health.com, au intocmit o lista cu variantele de concediu pe care ar trebui sa le iei in calcul daca vrei sa iti mentii forma fizica de dinainte de vacanta.

In plus, acestea te vor ajuta sa te distrezi si sa capeti obiceiuri sanatoase, pe care vei putea sa le pui in practica si dupa revenirea la job. Chiar daca destinatiile care urmeaza sunt de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, ai putea sa te inspiri din activitatile de vacanta ale americanilor si sa cauti ceva similar in apropiere.

Miraval Resort and Spa, din Tucson, Arizona

Amplasat in inima desertului, complexul Miraval are ca principala atractie relaxarea pe care o ofera turistilor ce-i calca pragul. In plus, toate preparatele din meniu au fost gandite dupa principiul echibrului caloric, mancarea este servita in portii mici, dar este delicioasa.

Aici ai posibilitatea sa faci yoga si tot felul de practici de relaxare orientala. Costurile pentru o noapte la Miraval Resort costa 525 de dolari, pentru all-inclusive.

Centrul de surfing si yoga pentru femei din Maui, Hawaii

Daca nu te-ai mai dat niciodata cu o placa de surf, nu trebuie sa iti faci griji. Cei de la centrul din Maui ofera si cursuri pentru incepatori. Si aici vei beneficia de mancaruri special preparate de chef-ul locatiei, care iti va oferi posibilitatea sa mananci ceva bogat in nutrienti si, totodata, dietetic. Aici totul este organizat, iar dupa aproape fiecare masa urmeaza cateva ore de antrenamente, de masaj, de exercitii la piscina sau in aer liber.

Pretul practicat aici este de 3.595 de dolari pentru o persoana pe saptamana, ori 2.995 de dolari pentru doua persoane, la all-inclusive.

Resortul Red Mountain, din St. George, Utah

Situat intr-o zona inconjurata de canioane si culmi muntoase, complexul nu iti ofera nicio clipa de ragaz. Cel mai bine, aici te poti da cu bicicleta, in timp ce te bucuri de peisaje sau poti face calarie. Mesele de aici sunt destul de consistente, dar sunt si foarte sanatoase. Pretul ajunge la 189 de dolari pe noapte in complexul Red Mountain.

Sanctuarul Camelblack Mountain, din Paradise Valley, Arizona

Sanctuarul este situat intr-o zona de desert, dar personalul calificat de aici te va ajuta sa faci cursuri de yoga sau Pilates. Antrenamentele se fac pe culmile din jur, iar meniul contine feluri de mancare dietetice.

Costurile de cazare pornesc aici de la 235 de dolari pe noapte pentru o persoana.

Complexul Mauna Lani, din Big Island, Hawaii

Situat in zona recifului, complexul Mauna Lani iti ofera posibilitatea sa inoti alaturi de delfini, sa faci kaiak, tenis sau golf. Meniul este inspirat din bucataria locala, iar combinatiile sunt prietenoase cu silueta.

Preturile de cazare pornesc de la 395 de dolari pe noapte pentru o persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#destinatii vacanata silueta, #top concedii ingrasat, #kilograme puse concediu , #destinatii