E vreme perfecta pentru Aventura! Unde poti sa te distrezi in weekend

Joi, 25 Septembrie 2014, ora 08:00
11326 citiri
E vreme perfecta pentru Aventura! Unde poti sa te distrezi in weekend

Am scapat de canicula si vremea e tocmai buna sa profiti de un weekend prelungit in care sa te bucuri impreuna cu prietenii si familia de tot felul de activitati.

Parcurile de aventura iti garanteaza ca nu vei avea niciun moment in care sa te plictisesti si, mai mult, niciodata nu strica sa mai faci putina miscare.

Profita de zilele cu soare, care acum nu este nici prea-prea, nici foarte-foarte, ci exact cum trebuie. Impreuna cu HotelsCombined.ro am gasit cateva destinatii numai bune de incercat in aceasta perioada, dar si locuri bune de pus capul pe perna.

***

Parcul de Aventura Cheile Gradistei, Fundata

La Cheile Gradistei, cei dornici de Aventura gasesc jocuri de alpinism amplasate la inaltime, in copaci. Sunt disponibile 3 trasee pentru adolescenti si adulti, cu grade de dificultate diferite si un traseu pentru copii. Fiecare traseu are si tiroliene, cea mai lunga fiind de peste 100 de metri.

Tot la Cheile Gradistei poti inchiria biciclete pentru trasee, e loc de tururi off-road cu Land Rover si nu lipsesc nici cursurile de echitatie.

Poti sa stai la Complex Cheile Gradistei Moeciu***

Hotelul este situat intr-o atmosfera linistita in satul Moeciu de Sus, doar la o distanta scurta de condus de Moeciu si Rasnov.

***

Gurasada Fun Park

In fosta baza militara din judetul Hunedoara gasesti 18 ateliere si obstacole de escalada, suspendate in copacii din padurea de la Gurasada Park, care iti vor pune la incercare rezistenta fizica si iti vor testa curajul. Gradele de dificultate ale jocurilor sunt progresive, astfel incat ii vor satisface chiar si pe cei mai aventurosi vizitatori.

La Gurasada Fun Park mai gasesti si tiroliana si dirt park, asa ca ai unde sa pedalezi in forta, pe unul din cele mai tari trasee de bicicleta: freestyle bike, 4X, cross country si pump track!

Poti sa stai chiar in parc, la Pensiunea "Route 68"

Gasesti 22 de locuri de cazare, in camerele de 2, 3 si 4 locuri de la pensiunea "ROUTE 68". Preturile acestora variaza intre 50 si 75 lei/camera.

***

Arsenal Park, la Orastie

Arsenal Park a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. In perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie s-a pastrat spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma, dar fara plantoane, fara trezire cu trompetist, fara taras pe coate. Doar program de voie.

In 88 de hectare gasesti un teritoriu nelimitat de aventura. Muzeu militar in aer liber. Teren de joaca intr-un cadru natural dezarmant. Tabara de antrenament. Baza de expeditii turistice. Furnizor de adrenalina. Toate aceste lucruri coexista in ARSENAL PARK - Unitate Militara de Vacanta.

Poti sa stai chiar in complexul Arsenal Park***

Complexul detine 3 stele pe epoleti si o capacitate de cazare actuala de 230 de locuri, in 9 Camere Soldat de 4 si 6 locuri, 55 Camere Ofiter duble, 4 Camere Tun, 4 Camere TAB, 4 Apartamente Colonel si 3 Vile General.

***

Wolf Park Adventure, la Zarnesti

La Wolf Park Adventure gasesti 4 trasee cu dificultate progresiva (verde, galben, rosu, negru) si 6 tiroliene, lungimea lor fiind de aproape 2.000 de metri. E deschis din luna aprilie pana in octombrie. Deci mai e timp.

Poti sa stai la Pensiunea Casa Sucea**

Gasiti Pensiunea Casa Sucea in orasul Zarnesti, la cateva minute de condus de Moeciu si Rasnov.

***

Pentru a gasi hotelurile si pensiunile unde putem sta pentru a ne distra in parcurile de aventura am folosit HotelsCombined.ro, care cauta si compara sute de site-uri cu oferte reduse la cazare de pana la 80%, printr-o singura cautare rapida. HotelsCombined.ro este folosit in fiecare an de peste 300 de milioane de persoane, reprezentand cea mai buna varianta de a compara si obtine preturile cele mai avantajoase la peste 800.000 de proprietati, in peste 120.000 de destinatii.

HotelsCombined a fost numit in 2013 cel mai bun website de comparare preturi hoteliere din lume la premiile mondiale anuale de turism, World Travel Awards.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
#parcuri aventura Romania, #cazare parcuri aventura, #oferte cazare vacanta, #oferte HotelesCombined , #destinatii