Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Localitati mici din Europa pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata (Galerie foto&Video)

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 06:50
22119 citiri
Localitati mici din Europa pe care trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata (Galerie foto&Video)
Foto: Arhiva Hepta.ro

Iubesti peisajele pitoresti si linistea dintr-un mic orasel deloc aglomerat de care nu multi au auzit? Atunci trebuie sa iei in calcul ca viitoarea vacanta sa o petreci intr-una dintre urmatoarele localitati din Europa.

Citeste si Destinatii de vacanta pentru inceputul toamnei (Galerie foto&Video)

Manarola (Italia) se numara printre cele mai colorate orase din lume si este asezat in intregime pe stanci. Orasul face parte din zona Cinque Terre sau Cele Cinci Pamanturi, din nordul Italiei. Acest oras este perfect pentru iubitorii de pescuit si este renumit pentru vinul Sciacchetra.

Nu o sa vezi aici masini sau semafoare si, tocmai de aceea, daca mergi cu automobilul vei fi nevoit sa il lasi in afara orasului si apoi sa iei un autobuz special sau sa mergi pe jos, arata Trips to discover.

Vezi unde trebuie sa mergi pentru a admira sculpturi unice (Galerie foto)

Garmisch-Partenkirchen este un mic oras bavarez intr-o zona de munte, care se afla la o distanta de 80 de minute cu trenul de Munchen. Initial, existau doua orase separate, dar in urma Jocurilor Olimpice de Iarna din 1936 acestea s-au unit, dar in continuare cele doua parti sunt total diferite.

Portree este cel mai mare oras de pe insula Skye, din Scotia, si este domiciliul a cel mult 2.500 de persoane. Este locul perfect pentru o vacanta intr-o zona pitoreasca, unde poti admira celebra stanca Old Man of Storr sau roca scultata de vant Kilt Rock.

Reine este o localitate din comuna Moskenes, provincia Nordland, Norvegia, cu o populatie de 300 de persoane si care a fost votat cel mai frumos sat din aceasta tara. Multe dintre cabinele pescarilor au fost transformate in casute pentru vizitatori, cu acces direct catre Marea Norvegiei

Colmar (Franta) dateaza din secolul noua si de multe ori a fost numit Mica Venetie datorita cailor navigabile. Odata ajuns in satul alsacian te vei pute bucura de vinul special, dar si de stilurile arhitecturale diferite, fiind o combinatie de neo-baroc cu gotica.

Portmagee este doar unul dintre frumoasele orase ale Irlandei. Cladirile viu colorate, peisajele uimitoare si muzica irlandeza live din The Bridge Bar vor crea o atmosfera feerica.

Adapostita de munti senzationali, localitatea Bled din Slovenia a fost creata in 1004. Castelul din Bled se afla pe o insula de pe lacul cu acelasi nume ale carui ape glaciare albastre iti vor lasa o amintire unica.

Iata alte idei de vacanta:

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#localitati mici europene vacanta, #orase mici Europa vacanta , #destinatii