Locuri secrete pe care nu le poti vizita (Galerie foto)

Duminica, 13 Octombrie 2013, ora 21:30

   

Locuri secrete pe care nu le poti vizita (Galerie foto)
Exista locuri clasificate drept secrete din varii motive. De cele mai multe ori, povestea din spatele lor ascunde numeroase detalii interesante.

MSN Living prezinta cateva dintre aceste locuri spectaculoase, dar pe care nu le vom putea vizita, cel putin nu in viitorul apropiat.

Zona 51, Statele Unite ale AmericiiLa aproximativ 133 km de Las Vegas se afla o zona controversata din Statele Unite ale Americii. Zona 51, cunoscuta si ca Groom Lake sau Homey Airport, este de fapt o baza secreta a Armatei Americane in Nevada. De-a lungul anilor, se spune ca in acea zona ar fi avut loc experimente cu bombe atomice si ar fi fost testate aparate de zbor avansate.

In plus, numerosi ufologi cred ca aparitia OZN-urilor este mult mai frecventa aici.

Club 33, California, Statele Unite ale AmericiiIn parcul Disneyland din California exista un club exclusivist, deschis inca din 1967. Conform Los Angeles Times, Club 33 are mai putin de 500 de membri, printre vedetele care au calcat pragul acestui salon fiind Tom Hanks, Michael Jackson, Elton John. Walt Disney este cel care a avut ideea deschiderii unui astfel de spatiu cu multiple facilitati pe cand lucra cu diferite celebritati.

Seiful Coca Cola, sediul din Atlanta, Statele Unite ale AmericiiPoate cea mai faimoasa bautura racoritoare, Coca Cola are numerosi fani in intreaga lume. Nu putini sunt cei care s-au intrebat care sunt ingredientele minune si combinatia care a rezultat o bautura atat de apreciata.

Cu toate astea, compania cu sediul la Atlanta, Georgia, pastreaza secrete toate aceste detalii. Reteta originala este tinuta intr-un seif de otel, dar fanii brandului au parte totusi de un tur in cladirea care adaposteste reteta.

Ise Grand Shrine, JaponiaCel mai sacru loc din Japonia este Ise Grand Shrine, acolo unde sunt adapostite peste 100 de altare mai mici. Cel mai important, insa, este cel dedicat Zeitei Soarelui, Amaterasu, datand din anul 4 i.Hr. In acest altar nu au acces decat preotul sau preoteasa, dar doar daca fac parte din familia imperiala japoneza.

Un alt obiect controversat din cadrul monumentului este si oglinda sacra Yata no Kagami, un simbol al intelepciunii, pe care o pot vedea doar cei alesi.

Metro-2, RusiaNimeni nu poate confirma existenta lui Metro-2, un sistem de linii de metrou paralel cu metroul public din Moscova. Cu toate astea, exista prea multe zvonuri pentru ca cel putin o mica parte din informatii sa nu fie adevarate.

Se pare ca Metro-2 ar fi fost construit pe vremea lui Stalin si uneste Kremlinul cu aeroportul Vnukovo, cu sediul Serviciului Federal de Securitate si cu un orasel subteran, Ramenki.

Arhivele secrete ale VaticanuluiVaticanul este, fara doar si poate, un oras al secretelor. Biroul Papal, Croitoria Vaticanului sau buncarul care pastreaza arhivele secrete sunt doar cateva dintre exemple.

Artefactele istorice si documentele importante ce apartin lui Galileo Galilei, scrisorile Mariei, Regina Scotiei care implora clementa, sau chiar scrisorile adresate lui Hitler de catre Papa Pius XI sunt astazi inaccesibile publicului larg.

White's Gentlemen's Club, Marea BritanieWhite's este cel mai vechi si cel mai prestigios club din Londra. Localul si-a deschis portile de-a lungul timpului doar pentru membrii familiei regale, prim-ministri si una - doua vedete americane. Asadar, White's Gentlemen's Club este un fel de varianta britanica a Clubului 33, dar cu restrictii ceva mai mari.

Zona Interzisa de la Woomera, AustraliaDespre Woomera se spune ca ar fi cea mai mare zona de testare din lume. Departamentul de Aparare a Australiei gestioneaza regiunea inchisa publicului inca din 1947. De-a lungul timpului au aparut numeroase zvonuri legate de activitatile de aici.

In plus, Asociatia Australiana de Cercetare OZN a vorbit la un moment dat despre existenta unor dosare, dintre care unul s-ar fi intitulat "Aparitii neobisnuite de farfurii zburatoare la Woomera".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7220 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
GABIERUL
rank 5
MIE, GABIERUU' sa imi dea Vaticanuu' ...
... "Docomentele" SECRETE, ascunse de EI, Catolicii despre Poporul Roman.
Papa Inocentiu al Treilea ȘTIA ca Ioniță CALOIAN,

Cezarul (TZARUL) Imperiului Romano_Bulgar, ALA de il prinsese pe "Impăratul" LATIN al Constantinopolului și il aruncase in Temnița de la Tarnovo, unde s-a și sfarșit,

are Originea NEAM_lui SAU la ROMA Imperiala.

NE asteapta la Cotz de cotitura ISTORICA sa NE facem CATOLICI.

Pentru MINE CRESTIN Practic si In_FAPT este perpendicular si AS SUGERA sa se faca UNIREA Defintiva cu Roma CATOLICA.

Succesul Regatului Maghiar, de pana la 1521 la Mohacs ... :)):))

s-a datorat Inteligentei REALE a lu' Ala, Jumate Roman, Regele Stefan...
Care a inteles ca daca papa il FACE Apostolic, REGAT Apostolic,

ARE Mana Libera AICI, in Transilvania.
Măcar pen'ca au VENIT la Buda SI Pesta NOBILI Apuseni, excluși de la Moștenire prin DREPTUL de Primogenitura,

care NU ar fi venit sa INJECTEZE Occidentalism in Barbarii Turanici RAMASI dupa Anul 962,
cand au fost UCIȘI mai mult de Jumate dintre ei, UNGURII.

Si ASA ne-au TAIAT Ungurii Accesul si Contactul cu Occidentul, dupa CE au UCIS sau SECUIZAT si MUTAT pe Romanii din Panonia.

ODATĂ trecuți in Masa, Romanii la Catolicism,
VARIANTA Creștină mai avantajoasa sub Raportul ACCEPTĂRII Occidentale a ROMANILOR,

SCĂPAM definitiv de Mana Lunga a RĂZBUNĂRII Germaniei, pentru 23 August 1944,
care Germanie
NU mai este CATOLICA,
decat puțin și numai Nemții Aristocratici,

SCĂPAM definitiv ȘI de Mana Lunga a Rusiei Pravoslavnice.
SI de ALTE Maini LUNGI ca mai SUNT ... :)):)):))

Din Punctul MEU de vedere care CRED ca DUMNEZEU si Ingerii LUI sunt FIINTE Reale, MATERIALE,

Fie Pămanteni Vechi,
Fie ALTE Entitati COSMICE, care NE au inginerit GENETIC,

este USOR, Io fiind interesat NUMAI de Ideea CRISTICA a Iubirii de Oameni ...
CE te faci "DAR_INSA" cu In_Genuncheatii si Pupatorii de Moaste de la Sfanta Parascheva ?

Doua Cestii ... :)):))

1. Ii EDUCI BINE, Cestie care prinde bine ORICUM

2. Iți aduci Aminte de Carol cel Mare care a rezolvat Problema SAXONILOR
care se incăpățanau sa NU adere la Progresul Vremii (Anii Opt Sute SI ...)
SI NU vroiau sa ii LASE pe ODIN si Thor in Walhala ...
A DECAPITAT cam 6000 de Saxoni ... :)):)):))

NU trebuie sa luam Mot a Mot Exemplul lu' TATA Occidentalismului, Carol cel Mare ... :)):))
Da' PUTEM sa ne APROPIEM cu Alte Mijloace de SCOP.
Dacă NE facem CATOLICI NE am SCOS definitiv de pe Calea Disoluției TOTALE.

STAT, Națiune, Popor ...
Ca NE pasc Alde KRONKIES care SCUIPA pe Istoria NOASTRĂ, consumand Ne_Consumabile,
CUM ca Transilvania NU este ROMANEASCĂ, chiar AZI pe ZIARE.KRONKY.COM ...

In Lipsa de RE_Actie a ADORMELL_s din ... :))

Si in Scărpinarea PĂRINTEASCĂ peste Peruca plina de Paducken ai URII Psihotice KRONKY_ene Anti_ROMANEȘTI,

atat a

SRI care ȘTIE sigur despre KRONKY,
cat ȘI a lu' ZIARE.KRONKY.COM ...
Melody_Gardot
rank 5
Well done Gabierule;
Dupa cum bine sti, istoria este interzisa omenirii, iar noi sintem vaduviti prin aceasta privare de cunoastere, de aspecte importante ale existentei si ale fiintei umane, capitale in intelegerea completa a ceea ce suntem si a ceea ce avem de fapt de facut pe aici.
Daca nu stim nimic despre aceste lucruri, care, iata, exista ca parte a realitatii de fond "Secret", atunci este firesc sa ne refugiem in productie si consum, in efemer, in placeri marunte, iar acest lucru nu este intamplator;!!..liderii fara chip care actioneaza manetele acestui mecanism al cenzurii limiteaza masiv accesul maselor la informatii care vizeaza in special originile si trecutul speciei umane, temelie a intelegerii existentei si scopului nostru in viata,.. si ma refer aici la aspecte esentiale ale civilizatiei si ale planetei pe care, daca le-am cunoaste, poate ne-am intelege mai bine natura si misiunea noastra de interactiune ca rase umane, unii cu altii; ceea ce ne-ar face probabil liberi si mult mai greu de controlat.!
Sint lucruri pe care "EI" le cunosc, dar pe care le tin departe de noi, din egoism, din interes, din trufie, din nevoia de a avea un ascendent asupra semenilor.
Ne-au implantat in constiinta ideea ca scopul fundamental al omului este acela de a produce si de a consuma.
Mult !!!Mereu mai mult si niciodata suficient; !!
O parte dintre ele intra in buzunarele cercetatorilor, care nu doar fac parte din mecanismul manipularii, dar stau si la temelia conceptelor de produse comercializate (armament, tehnologie, lux etc) iar o alta mare parte din fonduri intra in buzunarele industriasilor care le produc si, nu in ultimul rand, in buzunarele adanci ale guvernelor care percep taxe si impozite, in unele locuri, uriase, pe marginea comertului masiv.
Pai nu inseamna asta Gabiere, faptul ca forte foarte mari sint cointeresate ca lucrurile sa ramana in lume in forma in care sint astazi, au fost si vor ramine ??
Secrete !!
O seara placuta !!
GABIERUL
rank 5
Doua Raspunsuri SCURTE ... :)):))
1. Ba DA ! Asta inseamnă, CE scriseși.

2. Ti-a PLACUT Scenariuu' de la Portita ?
VIRTUAL, deocamdată ...

CÂND il faceEM REAL ?

PS NUMAI și NUMAI in Condițiunile DESCRISE mereu ... :))
Principiile inainte de TOATE.
Belgia
rank 5
Coca Cola...
...cea mai periculoasa bautura....dintre bauturile considerate nepericuloasa! O catastrofa pentru copii!
Adrian_Marinescu
rank 5
Secrete
Catolicismul a facut mult rau in lume de-a lungul istoriei si nu mi-asi dori sa fiu catolic chiar daca ne-a fascinat prin grandoare si mister.O Romanie catolica ar fi de preferat pentru ca occidentul sa ne accepte mai usor.Vaticanul nu deschide arhivele pentru a avea un ascendent asupra restului lumii care vor crede in continuare ca este purtatorul marilor taine.Cercetartea acestor arhive nu cred ca va schimba soarta si fata lumii nu va dezlega marile secrete dar va aduce unele informatii interesante.
Cred ca Coca-Cola in reteta originala folosita la inceput ar fi mai putin periculoasa daca nu se face abuz de ea.Recomandam bauturile racoritoare "fabricate"
in casa folosind numai produse naturale proaspete.
Maramu1976
rank 3
Nimic....
...,mai adevarat!!!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor