Ofertele de vacanta in Spania, ocazia unui sejur de neuitat

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 14:16
1518 citiri
Ofertele de vacanta in Spania, ocazia unui sejur de neuitat

Ofertele early booking nu mai reprezinta un mister pentru turistii din Romania, dar alegerea unei destinatii perfecte ramane o sarcina dificila. Peisajele atractive in care farmecul naturii sa fie completat de obiectivele de interes istoric, de turismul de divertisment si de un pret avantajos sunt greu de gasit.

Ofertele de vacanta in Spania sunt insa o sansa de a combina toate cele trei ingrediente ale vacantei perfecte intr-un sejur de neuitat.

Vacanta in insulele primaverii eterne

Printre cele mai atractive oferte de vacanta in Spania, sejururile organizate in arhipeleagul insulelor Canare, "insulele primaverii eterne", sunt la rang de vacante exotice pe toata durata unui an. Portalul ocaziituristice.ro ofera amatorilor de vacante exotice sansa de a-si programa concediul visat, la un pret convenabil, in peisajul mirific din Tenerife.

O vacanta de 7 zile, cu transport asigurat si cazare in imediata apropiere a renumitei Playas de las Americas, nu te va costa mai mult de 1.700 de euro de cuplu in plin sezon de vara. Variantele de sejur regasite in randul ofertelor de vacanta in Spania-Tenerife includ insa atat pachete destinate cuplurilor de indragostiti, grupurilor mai mari sau familiilor care isi petrec concediul impreuna.

Sejur in Catalonia

Minunatele taramuri catalane si farmecul arhitectural al Barcelonei sunt doar la un click distanta de tine. Ofertele de vacanta in Spania prezentate pe site-ul ocaziituristice.ro reprezinta o buna sansa de a cunoaste zona din nord-estul Spaniei prin intermediul unui city break sau a unei vacante mai lungi in Catalonia. Alege varianta care ti se potriveste din ofertele prezente pe ocaziituristice.ro si scrie propria ta istorie catalana, mergand pe urmele cartaginezilor, romanilor, maurilor si vizigotilor in insoritul taram spaniol.

Oferte seniori

Ofertele de vacanta in Spania nu sunt limitate doar pentru grupurile de tineri si familiile plecate in cautarea unor oaze de relaxare si distractie. Diverse hoteluri cu centre spa si centre de tratament prin reflexoterapie de pe coasta spaniola a Mediteranei ofera sejururi cu transport inclus pentru persoane varstnice.

Atractia unei zone turistice precum Costa del Sol, farmecul calatoriiilor in minunata Spanie si pretul avantajos de doar 490 de euro pentru un pachet de servicii de cazare si tratament in regim de demipensiune sunt elementele care atrag an de an mii de varstnici pe coasta spaniola a Mediteranei.

Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanţa de 1 Mai şi de Paşte va fi mai lungă anul acesta, având în vedere că cere două sărbători vor fi una după alta. Așa că mulți și-au legat liberele și profită pentru a avea un...
5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
Vacanța este o perioadă excelentă în care te poți relaxa și îți poți reîncărca bateriile. Explorarea unor destinații noi, petrecerea timpului cu cei dragi și concentrarea pe relaxare...
#vacanta Spania, #oferte de vacanta, #vacanta , #destinatii