Prima luna de miere? A doua? Sa tot mergi la asa destinatii (Galerie foto)

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 12:19
3754 citiri
Prima luna de miere? A doua? Sa tot mergi la asa destinatii (Galerie foto)

Nunta in sine este un eveniment unic in viata unei persoane, dar in afara de acest lucru este si un prilej foarte bun de a-ti lua un concediu si de a ti-l petrece intr-un loc inedit, unde sa va puteti relaxa in voie, unde sa va incepeti cu dreptul viata in cuplu.

Iata cateva dintre locatiile potrivite pentru a petrece o vacanta in doi de neuitat, potrivit NBC News:

Insula Vamizi, Mozambic

Un lucru este sigur in Vamizi: iti vei petrece cea mai mare parte a vacantei descult. Sunt 7 apartamente pentru luna de miere, iar in afara lor vei putea sta toata ziua la plaja, vei vedea maimute Samango si broaste testoase.

Zona este implicata intr-un proiect ce sustine ecoturismul, asa ca natura este pusa pe primul loc. Serviciile nu sunt intotdeauna cele mai rapide, dar intr-un mediu atat de pasnic, iti va fi greu sa incepi sa te plangi. Preturile sunt intre 400 si 600 de dolari pe noapte, un apartament avand chiar plaja proprie, unde poti sta la soare fara costum de baie.

Amandari, Bali

Vila Amandari are 5 pavilioane, in living room spatios cu pereti de sticla, terasa cu un peisaj mirific si 2 piscine spectaculoase, in care poti sta si privi raul Ayung.

Staff-ul este foarte prietenos si iti ofera tot ce ai nevoie cu cea mai mare repeziciune, iar mancarea este bazata pe pui cu diverse sosuri, peste fript si picioare de rata. Preturile sunt de peste 600 de dolari pe noapte.

Hotelul Plaza Athenee, Paris

Locatia este excelenta, pe strada Montaigne, aproape de inima modei. Chiar in interiorul hotelului sunt magazine precum Vanderbilt, Rockefellers, Maurice Chevalier si Rudolph Valentino, asa ca daca iti place shoppingul ai facut o alegere inspirata.

Primele 2 etaje sunt amenajate in stil Art Deco, fiecare camera in parte venind si cu privilegiul de a folosi un Aston Martin. Restaurantul Alain Ducasse serveste mancare contemporana frantuzeasca si "La Galerie de Gobelins" este renumita pentru prajiturile si produsele sale de patiserie. Pentru acest rasfat trebuie sa platesti peste 600 de dolari pe noapte.

Peter Island Resort and Spa, din Insulele Virgine britanice

Trebuie sa mergi cu elicopterul sau cu o barca pentru a ajunge pe aceasta insula privata, izolata, unde te vor astepta vile vopsite in turcoaz, purpuriu, verde si portocaliu. Dimineata vei fi invaluit de dulcele rasarit, care te va scalda in lumina sa rosiatica. Vrei, nu vrei, vei impartasi momentul cu capre salbatice.

Nu rata uriasul spa, o cladire de peste 929 de metri patrati in care vei avea parte de diverse tratamente, in timp ce vei privi oceanul, in zare.

Personalul va face un picnic pe nisipul alb din White Bay Beach, insa tu vei scoate din buzunar 600 de dolari pe noapte pentru aceste servicii.

Intercontinental, Hong Kong

Acest hotel are 495 de apartamente, fiind amplasat langa portul Victoria, zona mult mai calma si mai frumoasa fata de restul Hong Kong-ului. Din holul principal si de pe terasa poti vedea portul in toata splendoarea sa.

Poti cina la Nobu sau Alain Ducasse, unde dormitoarele impletesc design-ul contemporan cu accente asiatice, auriul si culoarea ruginei fiind predominante. Un majordom va fi 24 de ore din 24 la dispozitia ta. Toate aceste servicii costa 300-400 de dolari pe noapte.

One&Only Palmilla, Los Cabos, Mexic

Pentru 400-600 de dolari pe noapte te vei bucura de camere incredibile, cu usi metalice, podele de travertin si chiuvete vopsite manual. Majordomii personali vor fi mereu la dispozitia voastra si va vor face sa va simtiti ca niste celebritati.

Pe marginea piscinei ti se va face masaj la talpi, in timp ce vei bea o margherita cu gheata. Apoi stai cat e ziua de lunga si priveste oceanul, fa cumparaturi si infrupta-te din bucatele cu influente mexicane.

Noaptea, mergi in desertul Baja, pentru a privi un cer curat ca lacrima, plin de stele.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#destinatii luna miere, #cazare hoteluri luna miere, #luna miere vacanta ideala, #luna miere idei cazare , #destinatii
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Dupa vreo trei luni de miere, sa o lase mai incet, ...