Top 20 destinatii de vacanta pentru turistii gay

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 17:14
9113 citiri
Top 20 destinatii de vacanta pentru turistii gay

Un sondaj de anvergura realizat in randul minoritatilor sexuale indragostite de calatorii a aratat ca San Francisco si Miami raman in continuare locuri favorite ale acestor turisti speciali. Mai nou, acestor destinatii li se adauga si altele atipice, cum ar fi Cape Town si Tokio.

Iata care sunt, in ordine crescatoare, destinatiile preferate ale membrilor minoritatilor sexuale, conform The Advocate, care citeaza o companie specializata in marketingul pe aceasta piata a destinatiilor turistice, Out Now.

Potrivit sursei, Marea Britanie, in general, si Londra, in particular, au urcat in acest top. Franta e in urcare in clasamentul extins (care va fi cunoscut abia in noiembrie, fiind realizat pe baza raspunsurilor a peste 100.000 de persoane din 24 de tari), chiar daca Parisul e in cadere libera.

De altfel, Franta este pe primul loc in preferintele comunitatii minoritatilor sexuale, ce insumeaza gay, lesbiene, bisexuali si transsexuali. Si SUA pierd din popularitate, cazand de pe prima pozitie pe a treia.

In ciuda situatiei din Grecia, calatorii cu aceste orientari sexuale nu vor sa ocoleasca aceasta tara. A urcat si Italia in preferinte, Spania coborand insa.

Daca esti heterosexual si ai fost in aceste locuri, acum vei intelege mai bine ce se petrecea in fata ochilor tai.

Pe primul loc in topul preferintelor se afla New York, apoi Rio de Janeiro si Sydney, plaja North Bondi fiind preferata persoanelor gay.

Urmeaza Londra, San Francisco, Paris, Buenos Aires, Tokio, Amsterdam, Los Angeles, Las Vegas, Hong Kong, Melbourne, Barcelona, Sao Paulo, Berlin, Mexico City, Roma, Cape Town si Miami.

Banii cheltuiti de aceasta comunitate in vacante nu sunt de neglijat, estimandu-se ca in 2012 se situeaza in jurul sumei de 165 de miliarde de dolari si ca in 2013 suma va fi chiar mai mare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#destinatii turisti gay, #vacante minoritati sexuale destinatii, #orase gay friendly, #destinatii vacanta homosexuali , #destinatii
Comentarii