Topul celor mai fericite tari din lume - pe ce loc e Romania

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 11:13
7472 citiri
Topul celor mai fericite tari din lume - pe ce loc e Romania
Foto: Captura Youtube

Unii oameni au avut norocul sa se nasca in tari in care gradul de fericire este mult mai ridicat fata de alte tari.

Cea mai fericita tara din lume este Elvetia, potrivit Raportului Mondial al Fericirii din acest an, arata CNN.

Pe locul doi se afla Islanda. Daca vrei sa vizitezi aceasta tara, asigura-te ca nu ratezi Cascada Skogarfoss, de 60 de metri, unde poti aproape intotdeauna sa admiri un curcubeu.

Cele mai periculoase 10 trasee si poduri pietonale (Galerie foto)

Oamenii din tara care se afla pe locul trei in top, Danemarca, apreciaza foarte mult muzica de calitate. Multe persoane vin aici pentru a participa la Festivalul de Jazz de la Copenhaga.

Daca ajungi in Norvegia, tara de pe locul patru in topul fericirii, ai cu siguranta ce sa vezi, mai ales daca mergi la North Cape (Capul Nord). Sa spune ca este cel mai frumos loc din care poti sa vezi soarele, fiind cunoscut si ca "Locul in care soarele nu apune niciodata" sau "Pamantul soarelui de la miezul noptii".

Imaginatia nu iti joaca feste: Locuri de pe Pamant care par ireale (Galerie foto)

La mijlocul topului, pe locul cinci, se afla Canada. Daca nu ai motive sa mergi in Canada, iata cateva atractii turistice care te-ar putea face sa te razgandesti: Parcul National Banff, Cascada Niagara, Turnul Calgary sau Oratoriul Sfantul Iosif.

Urmeaza Finlanda, locul sase, unde poti admira fortareata Suomenlinna, insula Seurasaari, castelul Sf. Olaf, Catedrala din Helsinki sau castelul Turku.

Daca iti plac lalelele, atunci trebuie neaparat sa mergi in Olanda, tara care se afla pe locul sapte in topul tarilor fericite.

Cele mai bizare destinatii turistice (Galerie foto)

Suedia ocupa locul opt in top, iar odata ajuns aici poti admira Ales Stones, ceva mai putin cunoscut decat Stonehenge, dar la fel de impresionant; catedrala sau castelul Uppsala, palatul Drottningholm si chiar arhipelagul Stockholm.

Penultimul loc in top este ocupat de Noua Zeelanda, unde s-a filmat "Lord of the Rings", urmata de Australia, ultima tara in topul fericirii.

Romania ocupa locul 86 in acest top, arata World Happiness Report.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#top tari fericite, #cele mai fericite tari, #tari fericite , #destinatii