Vacanta in septembrie (Galerie foto) - 5 oferte avantajoase

Miercuri, 05 Septembrie 2012, ora 07:12
10568 citiri
Vacanta in septembrie (Galerie foto) - 5 oferte avantajoase

Calendaristic, vara s-a terminat, insa previziunile meteorologice sunt imbucuratoare pentru cei care doresc sa isi planifice o vacanta mai ieftina atat in tara, cat si peste hotare.

Pe langa faptul ca unele destinatii ca Turcia, Spania sau Grecia promit vreme frumoasa pana tarziu in toamna, se pare ca si tara noastra va avea parte de soare in perioada urmatoare, fiind o alternativa demna de luat in seama atunci cand vorbim despre concedii tarzii, dar avantajoase.

Luna septembrie este luna reducerilor in materie de vacante pe malul marii, asa ca iata cateva oferte culese de pe site-urile marilor agentii de turism. Facilitatile si calitatea serviciilor sunt aceleasi cu ale pachetelor din plin sezon, difera doar perioada si pretul.

1. Kusadasi, Turcia, 6 nopti cazare, all inclusive, transport cu autocarul - preturi incepand de la 156 euro.

O vacanta de 4 stele la Hotel Aurora, aproape de centrul statiunii Kusadasi, Turcia, ar putea fi tot ce ti-ai dori pentru aceasta toamna. Agentia Europa Travel are inca disponibile pachete pentru plecari incepand cu 3 septembrie, ultima plecare fiind programata pentru 24 septembrie, cu preturi ce pornesc de la 156 de euro, dar nu depasesc 223 de euro - 6 nopti cazare, all inclusive si transport cu autocarul.

Mai multe informatii gasiti pe Europa Travel

2. Rimini, Italia: 7 nopti cazare, demipensiune inclusa - 160 euro

Agentia Olimpia Turism ofera un pachet avantajos in Rimini, Italia, pe Riviera Adriatica, o destinatie preferata de numerosi italieni si europeni. In perioada 19 septembrie - 26 septembrie 2012, tariful pentru o persoana/sejur in camera dubla este de 160 de euro. Serviciile incluse sunt cazarea, 7 nopti, si masa in regim de demipensiune. Agentia asigura la cerere si transport cu plecare din Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Mai multe informatii gasiti pe Infoturism.ro

3. Programul "O saptamana la mare - Litoralul pentru toti" - in Romania

Agentia Chirvase Travel are disponibile mai multe oferte incluse in acest program prin care se incearca promovarea litoralului romanesc. Astfel, in luna septembrie tarifele hotelurilor din statiunile romanesti pentru un sejur de 6 nopti la hoteluri de 2, 3 sau 4 stele se incadreaza intre 209 - 880 lei.

Litoralul pentru toti - preturi

4. Corfu, Grecia, 7 nopti cazare plus transport cu autocarul - 190 euro

Una dintre optiunile de cazare oferite de cei de la Christian Tour iti va fi cu siguranta pe plac. Paradise Apartments, situate in centrul statiunii Barbati, pot fi in mod clar o varianta demna de luat in seama. Vilele dispun de studiouri pentru 2-3 persoane, in vreme ce apartamentele sunt destinate familiilor sau grupurilor de prieteni de pana la 4 persoane. Serviciile incluse sunt cazarea 7 nopti, asistenta turistica si transport cu autocarul din diverse localitati din tara.

Mai multe informatii gasiti pe Christian Tour

5. Nisipurile de Aur, Bulgaria - 7 nopti cazare, all inclusive, transport cu autocar (optional - 30 euro) sau individual - 196 euro

Sejururile in Bulgaria s-au ieftinit si ele, astfel ca o vacanta la Nisipurile de Aur, cazare 7 nopti, all inclusive, transport cu autocar sau individual, nu te va costa mai mult de 200 de euro.

Mai multe informatii gasiti pe ilu.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#destinatii vacanta septembrie, #oferte preturi vacanta septembrie, #oferte cazare litoral septembrie, #Litoralul penbtru toti preturi , #destinatii