Stufstock 2010: 16-22 august, in Vama Veche
Vacanta / estival
Editia din acest an a festivalului Stufstock, care se desfasoara la Vama Veche, in perioada 16 - 22 august, lanseaza proiectul Stufstock Newcomers, prin care este promovata si sustinuta muzica artistilor aflati la inceput de drum, informeaza organizatorii. Astfel, lansarea unui album si a unui videoclip, un kit pentru sala de repetitii si un ...
Sezonul estival incepe de Paste
Marti, 03 Martie 2009, ora 07:26 - Sezonul estival incepe de Paste
Vacanta / estival
Autoritatile vor ca sezonul estival sa inceapa pe 19 aprilie, de Paste, astfel ca Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a inceput deja pregatirea plajelor. Mai multe excavatoare au fost...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei estival . Această zonă va concentra articolele categoriei Vacanta din Ziare.Com care au subiectul principal: estival.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - estival, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vacanta , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.