Sezonul estival incepe de Paste

Marti, 03 Martie 2009, ora 07:26

   

Sezonul estival incepe de Paste
Autoritatile vor ca sezonul estival sa inceapa pe 19 aprilie, de Paste, astfel ca Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a inceput deja pregatirea plajelor.

Mai multe excavatoare au fost aliniate, luni, la intrarea in statiunea Mamaia, pentru a nivela nisipul. Totodata, au fost aduse si utilaje specializate care strang gunoaiele de pe plaje, inclusiv mucurile de tigara, dar si masini care zdrobesc scoicile, informeaza Romania libera.

"Obiectivul nostru este de a putea incepe sezonul estival pe 19 aprilie, de Paste, asa cum doreste ministrul Turismului", a declarat Laurentiu Marin, directorul DADL.

In prima faza, se vor efectua lucrari in zonele turistice cele mai importante, pentru ca treptat acestea sa ajunga in toate statiunile. Costurile lucrarilor sunt de 7 miliarde lei vechi, cu doua miliarde mai mici ca anul trecut, acestea fiind suportate de DADL.

Operatorii din turism sustin ca le-au pregatit deja surprize celor care vor veni la mare in perioada Pastelui.

"Vom avea cel mai mare foc de artificii din Romania, lansat simultan din toate statiunile de pe litoral", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatei de Promovare si Dezvoltare Litoral.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1202 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor