Irlanda pentru turistii incepatori: top 7 sfaturi utile

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 11:16

   

Irlanda pentru turistii incepatori: top 7 sfaturi utile
Reputatia Irlandei precede orice ghid turistic, indiferent ca e vorba despre campurile cu trifoi rosu, localnicii vorbareti sau faimoasele berarii Guiness.

Din aceasta cauza, turistii au impresia ca stiu cam tot ce ar trebui sa stie pentru a vizita Irlanda, dar dincolo de toate aceste clisee, statul irlandez are mai mult de dezvaluit celor interesati sa o descopere.

Descoperiti literatura irlandeza. Pe langa faptul ca localnicii se numara printre cei mai guralivi oameni de pe pamant, cu un ritm extrem de rapid al cuvintelor rostite pe minut, se pricep foarte bine sa isi transpuna gandurile pe hartie, iar din acest motiv, literatura irlandeza se afla la loc de cinste printre cunoscatori.

La Old Library, din incinta Colegiului Trinity, veti descoperi o colectia remarcabila de volume, manuscrise vechi si romane incitante, semnate de autori locali.

Orasul Galway, plin de puburi. Orasul Galway, pe langa faptul ca se supune farmecului irlandez, reprezinta si un punct de plecare important pentru excursii in Insulele Aran si in Connemara.

Arhitectura compacta, caracterizata de blocurile masive din piatra, usor rotunjite nu este apreciata de toti turistii, dar lipsa obiectivelor turistice este din plin compensata de prezenta unui numar impresionant de puburi. Citeste mai multe despre Irlanda pentru turistii incepatori: top 7 sfaturi utile pe Business24.ro.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2581 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor