Cât te costă o vacanță în Grecia, în vara lui 2022, dacă o rezervi acum. Luna cu cele mai avantajoase prețuri

Luni, 27 Septembrie 2021, ora 03:28
19854 citiri
Cât te costă o vacanță în Grecia, în vara lui 2022, dacă o rezervi acum. Luna cu cele mai avantajoase prețuri

Grecia este una dintre destinațiile favorite de vacanță ale românilor. Motivele invocate de aceștia sunt diverse: este aproape, astfel că drumul se poate parcurge și cu mașina, condiții și prețuri mai bune decât în țara noastră, ospitalitate, vreme extraordinară și insule rupte din filme.

Românii care au fost în această vară în Grecia și care au scris despre experiența lor pe Facebook, sau pe forumuri dedicate, menționează adesea prețurile convenabile, în raport cu calitatea serviciilor. Totuși, tarifele scad și mai mult dacă vă planificați de pe acum vizita, pentru vara anului 2022.

Pandemia a impus restricții și a provocat incertitudine, astfel că oamenii s-au ferit să își mai facă planuri pe termen lung. Circulația a devenit mai ușoară de când a început campania de vaccinare la nivel global, astfel că turismul pare să facă pași mici spre normalitate.

Prețuri vacanțe Grecia – vara anului 2022

Dacă iubiți Grecia și sunteți convins că acolo vreți să vă petreceți concediul și vara viitoare, plănuirea acesteia de pe acum v-ar putea ajuta să scoateți sejurul la un preț mult mai avantajos.

Luna iunie

De exemplu, un sejur de o săptămână la începutul lunii iunie, în intervalul 6-12 iunie, pentru doi adulți, la un hotel de patru stele, în Halkidiki, costă 456 de euro, adică aproximativ 2.257 de lei.

Un hotel de cinci stele, în Thassos, tot pentru doi adulți și același interval, cu mic dejun inclus, cere 527 de euro, adică aproximativ 2.608 lei.

Un alt hotel, de patru stele, situat în Salonic, pentru același interval, doi adulți, cu mic dejun inclus, cere 476 de euro, adică 2.356 de lei.

Luna iulie

Pentru un sejur de o săptămână, pentru doi adulți, de această dată în luna iulie, în intervalul 18-24 iulie, un alt hotel de patru stele, situat în Halkidiki, cere 703 euro (3.480 de lei), sau 888 (4.395 de lei) pentru varianta all inclusive.

Un hotel de trei stele, din Thassos, cere pentru doi adulți, în intervalul menționat anterior, cu mic dejun inclus, 659 de euro (3.262 de lei).

Luna august

Dacă mergem în luna august, în intervalul 22 – 28, pentru doi adulți, la un hotel de patru stele, din Halkidiki, cu mic dejun inclus, un sejur de o săptămână costă 1.130 de euro, adică 5.593 de lei.

Pentru același interval, un hotel de trei stele, din Zakynyhos, dar fără mic dejun, cere 370 de euro, adică 1.831 de lei.

Un hotel de cinci stele din Thassos, cu mic dejun inclus, cere 815 euro, adică 4.034 de lei.

Citeste si:
Diferența la preț între alimentele vândute în Ungaria și România. Unde este mai ieftin coșul de cumpărături de bază STUDIU
Diferența la preț între alimentele vândute în Ungaria și România. Unde este mai ieftin coșul de cumpărături de bază STUDIU
O cunoscută revistă de ştiri economice din Ungaria, G7, a analizat preţurile practicate de lanţul de supermarketuri Lidl prezent în Ungaria şi în România, dar şi în alte state europene....
Ce tip de combustibul este mai sigur pentru mașină: benzină sau gaz GPL. Experimentul care elimină dubiile VIDEO
Ce tip de combustibul este mai sigur pentru mașină: benzină sau gaz GPL. Experimentul care elimină dubiile VIDEO
Mulți șoferi iau în calcul să echipeze mașinile cu instalații GPL, din cauza prețurilor mari la benzină. Deși în unele ţări preţul la gazul petrolier lichefiat a crescut şi mai...
Sursa: Ziare.com